Yeni Kangoo Pampa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alfa-xxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alfa-xxx

F1 Bölüm Sorumlusu,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar eski kangoolardaki pampa geri gelmiş.Yanlız özellik olarak authenticlerle aynı gibi.

Siyah tampon siyah yan kapı korumaları yani yan kapılar eskiler gibi yarıya kadar plastik kaplı
Ön arka çamurluklar plastik kaplı önden arkaya komple palstik korumalı olmuş

Yani jip görünümlü ,outdoor tipi yeni kangoo çıkmış resimleri de sizlerden bekliyoruz

Başlığı koyu yapayım dedim olmadı düzeltirseniz.Başlıkla ilgili değiştirme koyuluk ayarları nereden yapılıyor??

Renault-Modeller-Ticari Araçlar-Yeni Kangoo Multix-Özellikler

Son düzenleme:
Başlıkta koyuluk ayarı yok kardeşim,düzenlemesini yaptım,aracın resimlerini bulan ekler artık buraya...

Donanım listesine Tavan Spoileri eklenmiş gidip incelemek lazım..

Araç Yok Henüz Sadece Listede Var Gözüküyor Tavan Bari Spoiler Eklenmiş Birde Plastik Kaplamalar Ama Detay Yok Henüz

Fotoğraflar için teşekkürler..

Geçende bu aracın fotoğrafları yayınlanmıştı,ama o araçta hasar vardı galiba tavan barları falan birbirlerinden farklıydı..

Açıkçası ben beğenmedim, aracın ciddiyeti kalmamış sanki.

Fotoğraflar için teşekkürler..

Geçende bu aracın fotoğrafları yayınlanmıştı,ama o araçta hasar vardı galiba tavan barları falan birbirlerinden farklıydı..

O Aracın Fotolarını Ben Konu Acıp Vermiştim Hasar Yok Du Araçda Atakan Sıfır İdi Sahibi Öyle Yazmış İdi

O Aracın Fotolarını Ben Konu Acıp Vermiştim Hasar Yok Du Araçda Atakan Sıfır İdi Sahibi Öyle Yazmış İdi

Sıfırdı evet ama belki nakliyat sırasında hasar görmüş olabilir abi..

Geri