- Konuyu Başlatan
evet benim bir arkadaşımda 2009veya 2010 model kangosu var çelik jant hariç herşeyı full onda yanıyor ama onun ıc doşemesi siyah degil bej
Extreme'de yanıyor mu :S
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet benim bir arkadaşımda 2009veya 2010 model kangosu var çelik jant hariç herşeyı full onda yanıyor ama onun ıc doşemesi siyah degil bej
Extreme'de yanıyor mu :S
Extreme'lerin hepsinde jant var diye biliyorum expression olmasın o dediğiniz model? Birde expressionlarda da yanmıyo acaba sonradan mı yaktırdıevet benim bir arkadaşımda 2009veya 2010 model kangosu var çelik jant hariç herşeyı full onda yanıyor ama onun ıc doşemesi siyah degil bej
yok ustam sonradan filan taktırmadakı ayrıca arabası extreme 4 cam otomatik dijital klima mp3 çalar abs otomatik farlar yagmur sensörü sadece işte dedigim gibi çelik jant yok bana extreme dedi ama bilmıyorm arastırmadım ama kullandım arabasını vites düşür vites arttır lambası yanıyor
Extreme'lerin hepsinde jant var diye biliyorum expression olmasın o dediğiniz model? Birde expressionlarda da yanmıyo acaba sonradan mı yaktırdı
İlginç vallayok ustam sonradan filan taktırmadakı ayrıca arabası extreme 4 cam otomatik dijital klima mp3 çalar abs otomatik farlar yagmur sensörü sadece işte dedigim gibi çelik jant yok bana extreme dedi ama bilmıyorm arastırmadım ama kullandım arabasını vites düşür vites arttır lambası yanıyor
benim araçta direksiyonda soyulma var servis garantiden degiştirecek acaba bu kronik bir sorunmu sızde yaşadınızmı
İlginç valla
Ben aracı almadan bir gün önce, önceki sahibi değiştirmiş garantiden soyulduğu için, değiştirirler direk sıkıntı olmazbenim araçta direksiyonda soyulma var servis garantiden degiştirecek acaba bu kronik bir sorunmu sızde yaşadınızmı
degişecek siparişini verdik Kaçıncı Ay çıkışlı sizin araç?
Ben aracı almadan bir gün önce, önceki sahibi değiştirmiş garantiden soyulduğu için, değiştirirler direk sıkıntı olmaz
Mayısdegişecek siparişini verdik Kaçıncı Ay çıkışlı sizin araç?
aynen benımkıde
Valla ruhsat yanımda değil gününü bilmiyorum açıkcası, hemen hemen yaşıtlar araçlarımızaynen benımkıde31/05/2011