Yeni Kangoo Uzun Yol Önerileriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Selo61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
Benim lastiklerim 195-65 R15 yani orjinalleri , 36 hava yapmayı düşünüyordum.Şu an 35 hava var lastiklerde.

35-36 aynı sayılır Selim,bu hafta sonu tatilden dönerken 4 kişi ful bagajla geldim,yola çıkarken Keşan'da 33-32 olan havaları 35-35 yaptım,araç rahatladı birden,döndükten sonrada ellemedim,bayramın 1.günü gecesi Ankara ya doğru yolculuk var,aynı havalarla devam ederim...:eyv

35-36 aynı sayılır Selim,bu hafta sonu tatilden dönerken 4 kişi ful bagajla geldim,yola çıkarken Keşan'da 33-32 olan havaları 35-35 yaptım,araç rahatladı birden,döndükten sonrada ellemedim,bayramın 1.günü gecesi Ankara ya doğru yolculuk var,aynı havalarla devam ederim...:eyv
Eyvallah abi sağolasın.Bende ay sonunda çıkıyorum yola. Allah hepimize kazasız belasız gidip dönmek nasip eylesin.

Yeni kangooya göre kaput maskesi gibi bişey varmı acaba ? Bu taş işi canımı sıkıyor biraz :)

Piyasada vardır belki,suni deriden kendinde yapabilirsin aslında,biraz suni deri,1 dikiş makinası,biraz çamaşır lastiği işi çözer bence...

Senin kangooda varmı kaput koruma filmi abi.Sen çok gidiyorsun uzun yola,gerek oluyormu daha iyi bilirsin.

Koruma filmi yok ama pişmanım kardeşim,iz doldu her tarafı,yakından bakınca sinir ediyor beni...

O zaman ben kaputu ve farların arasındaki panjuru şeffaf folyo ile kaplayıyım olsun bitsin.Pahalı bişey değil zaten toptancıdan fiyatını öğrendim.İşi yapan yerler çok uçuk fiyat veriyor.

Geri