gerçekte de aynı bu renk.
onu bende düşünüyorum da halojenden pek bi farkı olmadığı için sadece düşüncede kalıyor![]()
4300 kelvin hiç almayın bildigin sarı fardan farkı yok

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gerçekte de aynı bu renk.
onu bende düşünüyorum da halojenden pek bi farkı olmadığı için sadece düşüncede kalıyor![]()
4300 kelvin hiç almayın bildigin sarı fardan farkı yoksisli havada hiç bi işe yaramaz sis beyaz oldugu için 4300de acık sarı oldugundan işe yaramıcak
ben 8000liklerle yardırırken 4300 orjinal xenonlular sağa cekmişti
neyse gerçekte böyle yanar o zaman kardesim senin 8000likler
![]()
![]()
![]()
sarıdan pek farkı olmadığı için sıcak bakmıyorum zaten. ama senin sisler ne öyle yaa fotoğrafta bile bakılmıyor bayağı aydınlatıyorben bu yüzden ayarlarını aşağı doğru indirdim biraz.
sisli havada hiç yolculuk yapmadım, o yüzden yorum yapamayacağım. bizim buralarda sis olmuyor daaga farka bak combonunda park ve sisleri acık benimde park ve sisler acıkcombonunda parklar led benimde led combonunkiler normal sarı far benimki xenon
farka baksana sarı sadece yere yansımız benimkine bak hele
bu xenonlar sisi delmicekte napcak
![]()
sisli havada hiç yolculuk yapmadım, o yüzden yorum yapamayacağım. bizim buralarda sis olmuyor daama olsaydı sisler sarı kalırdı büyük ihtimal. taktırmazdım sislere.
eyw sağolun kutuda 8 k yazıyo vallaha sisler ama bilmiyorum mavıyede benzemiyor ....
dış camından bakabilirsiniz içinekardeş bakmadımda bakmamda zor olur davlumbazı falan sökmem lazım kutuda 11 h\8000 k yazıyo