Yeni Kangoo'ya Yaptığım Modifiyelerden Bazıları...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Usta bir soru sorucam bizim kangolarda geri vites lambası ve sisler tek yanıyo özellikle geri vites lambasına baktığımda duyun yeri aktif değil yani kapalı. Eğer ki geri vites lambası için konuşursak kapalı olan deliği açtığımızda içinde duy var mı? hadi duy var diyelim hat var mı? Bununla ilgilendin mi hiç, bilgin var mı? Nasıl yaparız da aktif edebiliriz kapalı olan yeri...

maşallah çok güzel olmuş kazasız belasız

Usta bir soru sorucam bizim kangolarda geri vites lambası ve sisler tek yanıyo özellikle geri vites lambasına baktığımda duyun yeri aktif değil yani kapalı. Eğer ki geri vites lambası için konuşursak kapalı olan deliği açtığımızda içinde duy var mı? hadi duy var diyelim hat var mı? Bununla ilgilendin mi hiç, bilgin var mı? Nasıl yaparız da aktif edebiliriz kapalı olan yeri...

Duyuda hattıda var kardeşim,aracı yeni aldığım zaman stoptaki kapalı yeri delip ampülü taktım yerine,sislere dokunmadım.geri vites çift yanıyor benim aracımda...

2010-2011 araçlarda duy var ama hat yok.Benim 2009 a yapmıştım buna yapamadım.Başka bir yöntem düşünüyorum,varmı tavsiyesi olan?

Usta çoook çok teşekkürler, walla çok sevindirdin beni en kısa zamanda yapıcam bende :)

harika çalışmalar eline emeğine sağlık Usta:eyv

Usta çoook çok teşekkürler, walla çok sevindirdin beni en kısa zamanda yapıcam bende :)

Senin Kangoo 2009 modeldi sanırım,sonradan gelenlerde tesisat yok diyorlar bak...:eyv

Evet Benim Beyaz Kangoo Da Yoktu Geri Vites Tesisati Fakat Yaptirmiştim

Nasıl yaptırdın kardeşim,nereden aldın ki tesisatı diğer geri vites lambasındanmı ?

Serviste Rica Edip Yaptirdim Mardin De Kardeşim

Geri