DEMİRTAS
Bilgi Girilmemiş
Üstad tam yeter artık ellemem diyorum,şeytan rahat bırakmıyor,şimdi kafamda bagaj üstü spoiler var...![]()
abi bu çerçefe kenarlıklarını boyadın mı .boyadıysan nasıl boyadın bilgi verebilirmisin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstad tam yeter artık ellemem diyorum,şeytan rahat bırakmıyor,şimdi kafamda bagaj üstü spoiler var...![]()
Metalik oto boyası ve ince fırça ile boyadım kardeşim...abi bu çerçefe kenarlıklarını boyadın mı .boyadıysan nasıl boyadın bilgi verebilirmisin.
abi şu torpido üstü mavi led uygulamasını nasıl yaptın ? biraz anlatabilirmisin? elektriği nereden aldın, nasıl bir led tercih ettin?
Metalik oto boyası ve ince fırça ile boyadım kardeşim...
Bildiğin şerit led kardeşim,çakmaktan aldım elektriğini...![]()
renk olarak gümüş gri mi /kapıyı açmak için kollarınıdamı boyadın
Renk yıldız gri,kapı kolları orjinal krom malzeme,scenic 2 kapı kollarıyla değiştirdik orjinallerini...
usta bu kapı çıtalarıyla ön tampondaki siyah yerleri carbon yapıcam nasıl durur sence
usta bu kapı çıtalarıyla ön tampondaki siyah yerleri carbon yapıcam nasıl durur sence