Yeni Kia Picanto

car_club22

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
15 Eki 2010
Mesajlar
0
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
31
Kia Picanto




Baştan aşağı yeniden tasarlanan otomobil büyüyen dingil mesafesi ile daha uzun. Artan boyutları ile gelen konfor, aracın kendi sınıfında daha rekabetçi olmasına neden olacak.
Kia Şef Tasarım Yöneticisi (CDO) Peter Schreyer "Yeni Picanto derin hatları ile dikkat çekiyor. Hatlar aracı, olduğundan daha yere yakın hissetiriyor, bu da yere daha iyi basan bir otomobil görünümü sağlıyor" dedi.
Küresel olarak yeni otomobil 5 kapı olarak satılacak, ancak bazı pazarlarda 3 kapılı versiyonları da bulunacak.
Global olarak yeni Picanto'da 4 güç seçeneği sunulacak. 1.0 ve 1.2 litrelik benzinli motorların yanında bazı pazarlarda LPG-benzin ve flex-fuel adında benzine karışan bir yakıtla (örneğin etanol benzinin karışımı) ile çalışan modelleri bulunacak.



 
birde dizeli vardı bizim bir arkadaşda bunun bir önceki kasa hiç yoktan iyidir
 
Mini sınıf için fena değil...
 
güzel olmuş eskisine göre:eyv
 
bana uzak olsun :D
 
Bildiğin ford fiesta :D
 
çok güzel görünüyor
 
şekli filan çok hoş ama
 
ön taraf çok çıkıntılı olmuş
 
Geri
Üst