Yeni Kiyafetlerimiz ( 32 HR 034 )

Tayfun o paspaların daha detaylı resmi var mı elinde ? bende paspas bulamıyorum arabaya bunlar güzel gibi duruyor

Yok yok baktım :) bu paspalar olmaz , kenarlarda boşluk kalır :) Geçenlerde getirttim bi takım hem halı hem kauçuk çıtçıtlılardan ufak geldi

Yok yok baktım :) bu paspalar olmaz , kenarlarda boşluk kalır :) Geçenlerde getirttim bi takım hem halı hem kauçuk çıtçıtlılardan ufak geldi

Benim Biraz Boşluk Kaldi Abi Kenarlarda Ama Napim Çok Beğendim Bunlari ve En Uyumlu Bunlardi Abi :eyv :eyv

- Paspaslarda Kılıflarda On Numara Olmuş Abi Güle Güle Kullan :)

Tayfun o paspaların daha detaylı resmi var mı elinde ? bende paspas bulamıyorum arabaya bunlar güzel gibi duruyor
aracınız için en uygun paspas bu :http://www.otoerdem.com/renault-yed...kaucuk-renault-megane-2-siyah-8900200146-mais

ben geçen sene 40 tl ye almıştım zam gelmiş.Oradan almak zorunda değilsiniz yetkili servislere veya parçacılara ürün numarasını verip alabilirsiniz

Sizin hoşunuza gittiyse benim fikrimin önemi yok kırmızı sanki Tofaşk işi gibi ağırlığı bozmuş BENCE.

Sizin hoşunuza gittiyse benim fikrimin önemi yok kırmızı sanki Tofaşk işi gibi ağırlığı bozmuş BENCE.

Düz Siyah Olsun Diye Düşündüm Önceleri Ama Sonradan Biraz Hateket Katmasi İçin Siyah Kirmizi Kombine İle Hareket Etttim :eyv :eyv

RS logoları Ford Rs logoları Tayfun Orjınalden devam et bence

Koltuklar kırmızı olmasaymıs keske

Güzel olmuş abi değişiklik iyidir:eyv

Geri