Yeni Lodgy fiyatları belli oldu mu ???
Bugün seriste biraz inceledim kimse yoktu sonrada kaldı.
Araç güzel olmuş kalite daciaların en iyisi denilebilir yeni stepwaylerden daha iyi
İki Kapı arası bütün fitil vs daha özenmişler araç 1.5 dci 110 luktu 6 vites motor yenilerden hem kapaklı hem turbo borusu metal yerine plastik olmuş.
İlk defa dacia da sürücü tarafında güneşlikte ayna gördüm konsol üstü kapak ta güzel
Bir güzellikte yol bilgisayarı araç çalışmazken bile anahtar yokken bile değerleri gösteriyor.
Tüm cam düğmeleri kapıda,Arka cam kumandalarıda kapıda. Hoparlörlerinde tümü kapılarda arka kapılarda da var ve ses sistemi iyiydi.Emniyet kemerleri için koltuk katlamada sıkışmasın diye yerler yapılmış iyi kemer tokaları koltuk içine saklanmış güzel duruyor.
Artan zemin döşeme kalınlıkları fark ediliyor izolasyonun daha iyi olacağı belli.Koltuk kumaş kalitesi daha iyi olabilirmiş
Deri direksiyon ve navigasyonluydu
Yeni 16 jantlar çok iyi Continental ecocontact 5 serisi 195x55x16 lastikler vardı.
Önde Lip var araç gayet oturaklı ve güzel duruyor mcv boyutlarında olmasına rağmen ondan daha yüksek tavanlı olduğundan araç iri değil çok ölçülü duruyor.Bagaj uzunluğu müthiş kapı sesi çok daha iyi.
Bu araç 40 ın altında 10hp lik DCI ile çok çok iyi satış yakalar.Ticarilerde gözden düşüyor SW pazarı yeniden dirilecek gibi toros sw nin yerini alır
Fiyatları bilen satış temsilcilerimiz var mı ?? Araçlar galiba geliyor ama tanıtım için şubat mı bekleniyor??