Yeni Nesil Kangoo Yeni Özellikleri

SOLHANLI

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
6 Ara 2012
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yokuşta Kalkış Yardımı ve Grip Kontrol Sistemi ile donatılmış yeni nesil ESP zorlu sürüș koșullarında (çamur, kar, kum gibi kaygan zeminlerde) huzurlu ve emniyetli bir sürüş sağlıyor.

Yeni Nesil Kangoo Renkli Özellikleriyle Sizinle. Artık, Yok Efendim Kangoo 130 Dan Sonra Savruluyor Viraja girilmiyor Diye Bişey Kalmayacak. ESP'li kangoo'da 180 le viraja girsek banamısın demez... hehe
 
Sadece üst donanım seviyesinde olan bir özellik..
180 km ile giderken viraja HUZURLU girerim diyen biri varsa çıksın ben buradayım desin,ESP olsa bile 180 km ile viraja girilmez...:)
 
​180 KM/S İle Nerde Hangi Aracla Kim Girmiş O VİRAJA
 
esp nin şeyini çıkarmamak lazım di mi 180 le viraja girmek nedir hem de kangoyla :D
 
Esp sistemi fizik kuralları içerisinde çalışır. Benim arabamda esp var diyip yüksek süratle virajlara girmek ölümle düello yapmak demektir.
 
ister merso olsun ister porsh olsun aracı taşıyan 4 tekerdir her zaman söylerim hız felakettir
 
180 ile virajlara giren mermiden hızlı koşuyor demek ki. :) Ben daha 180 ile viraja giren görmedim yada girenlerin viraj dedikleri bizim viraj olarak adlandırdıklarımız ile bağdaşmıyor. :)
 
2015 touch a sonradan esp taktirabilirmiyim
 
Takilmamak sorun değil bazı parçaların uygun hale gelmesi gerekiyor
 
Geri
Üst