Bugün erkenden kalktım ve Efsane ile tanışmaya Pol-Sa Renault Plazasına gittim

900cm3 'lük Turbo beslemeli motora sahip touch versiyon Yeni Symbol , sınıfında yeni bir çağ açıyor .
Otomobile bindiğinizde B segmenti bir arabada bulabileceğiniz kalite çok güzel . Geniş iç mekan bir önceki kasadan daha ergonomik ve rahat kullanım sunuyor. B segmentinde bir aile için yeterli . 500 litre bagaj hacmi sunuyor .Özellikle arka koltuk diz mesafesi bir önce ki Symbole göre başarılı . Kaliteli rahat bej koltuklar arkası deri ile kaplanmış . Yerde olan arka cam butonlarının geleneği bozulmuş ve artık kapılara taşınmış .
Otomobil Touch versiyonun en boşu olmasına rağmen Joy versiyonuna ek 15 inç jantlar , 4 cam otomatik , elektrikli ve sinyalli yan aynalar , yan airbagler mevcut .
Joy versiyonunda ASR , ESC , AFU , EBV , ABS , EPS var . Aslında bir çok özellik var Yeni Symbol de .
Fren sistemi önler disk , arkalar kampana .
Motor seçenekleri :
1.2 16V 75 hp ( Sadece JOY , eco mode yok )
0,9 Turbo 90hp ( Touch , Eco mode var artı paketlere sahip )
1,5 Turbo Dizel ( Touch , Eco Mode var artı paketlere sahip )
Ayrıca şunu belirtmek isterim ki otomobil Dacia Logan kasaya sahip ama kesinlikle ve kesinlikle koltuklar ve iç malzeme dacia dan kaliteli .
Yani araca dacia gözüyle bakanlar kesinlikle yakandan incelemeli ve iki aracı da karşılaştırmalı .
Ben beğendim alınılabilir bir araç .
Clio 4 1.2 ile test sürüşü yaptım 1.2 her ne kadar K4M kadar olmasada güzel bir motor .
Benim önerim 0,9 T motordan yanadır.
İyi forumlar .