yeni symbol formu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serdar05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serdar05

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İyi akşamlar .bilgi alışverişi yapalım yeni symbol ü olan arkadaşlar .

Öncelikle Kendinizi Buradan Tanıtırsanız Sizi Daha İyi Tanımak Adına Bilgili Arkadaşlar Yardımcı Olacaktır...

Ben de yeni symbol kullanmaktayım.

Caner bey yakıt durumu nuz nedir.benimki benzinli 4300 km km biraz yakıtı fazla 30 kuruş civarı sizinki nedir.taç modeli.

Caner bey yakıt durumu nuz nedir.benimki benzinli 4300 km km biraz yakıtı fazla 30 kuruş civarı sizinki nedir.taç modeli.

Merhabalar,

1.5 dci 75 bg joy modelini kullanmaktayım. 12.300 km'deyim. Yakıtım şehir dışında 3,5 lt /100 km ve 3,7 lt /100 km arasında değişiyor. Şehir dışında 4'ü henüz görmedim. (Hızım 100-110 civarlarındadır, fazla hız yapmıyorum.) Şu anki dizel fiyatlarına göre (4.01 TL) 14-15 kuruş yakmaktayım.

Şehir içinde ise 4,1 - 4,4 lt / 100 km arasında gezinmekteyim. Aracın yakıtından çok memnunum bu sebeple.

Sizin benzinli olduğundan ve yeni olduğundan dolayı yakıtınız şu an normal. Gittikçe düşecektir. Ancak ben LPG öneririm size. Ne kadar düşerse düşsün benzin her zaman çok yakar ve her zaman dizelden pahalı bir yakıttır. Boş dizel aracı, dolu benzinli araca tercih ettim ben bu sebepten ötürü.

Yol bilgisayarını ve yokuş kalkış desteğini açtırdım en azından :)

sizin araçta da korna solda mı çok kötü bi durum solda olması tıpkı fairwaylerdeki gibi acaba direksiyonun ortasına alınabilir mi trafikte çok zor durumda bırakıyor beni

Yol bilgisayarını ve yokuş kalkış desteğini nasıl açtırdınız herehangi bir ücret alıyorlar mı

bende sizin arabanın benzinlisi var. sordum servise serviste ki adam dediki riskli bişe beyin yanabilir aracınızda herhangi bir sıkıntı oldu mu?

1.2 motordan memnun musunuz? yakıt ilklere göre düştü mü aynı mı kaldı? bide bayırda araba bayılıyor mu bende sizinkinin joyu var da

kornanın solda olması sizce nasıl bana sorarsanız zahmetten başka birşey değil

Geri