Aracımı 15 gün önce sıfır Km olarak satın aldım,Öncelikle motorun nasıl açılması husunda sorduğum herkes nasıl başlarsa öyle gider oldu,bende devirli bir şekilde aracımı üzmeden ( En azından Ben Öyle Düşünüyorum
) Çünkü araba konusunda çok hassasım,Araç 1.2 olmasına rağmen hızlanması gayet güzel ancak yaklaşık 160 km hıza ulaştım ki dahada giderdi,ancak havanın biraz rüzgarlı olması aracın savrulmasına neden oldu bu sebeb ile ayağımı gaz pedalından çekmek zorunda kaldım,genel olarak şehir içinde ve kısa mesafeli iller araında sorunsuzca uzun yıllar kullanılacak bir araç olduğunu düşünüyorum..ancak eğer araçta 75 ,80 kg'lık 4 kişi bindi ise bi başka aracın 3.viteste çıkacağı yeri bu araçla 1'e düşersiniz o yüzden beklentimi karşılamadı,çok basit araçlar bile bu tür yokuşta 2'den düşmez..o yüzden bu beklenti içerisine girmeyin
aracımdan kendimi soğutmamak için kendimi teselli ediyorum..Evliyim iki oğlum var biz bindiğimizde sorun yok gibi,ama anne ve babamda binerse ki eğer buna binmek denirse ızdırap çekiyorlar
dar olması hasebi ile..düzde klimada açık olsa hiç bir sıkıntı yok.Özetle şunu diyeyim bu modelde araca binen arkadaşlarımız yorum yaparsa sevinirim..İyi Forumlar..
Saygı ve Hürmetlerimle

Saygı ve Hürmetlerimle