Yeni Symbol Xenon

yusuf.symbol.2015

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar yeni symbol 1.2 touch aracım var. Çok yakın arkdaşımdada linea var 2009 model arkadaşım vizede problem yaşadığı için xenon farlarını söktürdü orjinalleri taktırdı. onun söktüğü xenonlar benim aracıma olurmu? xenon farları çok seviyorum ama olurmu bilmiyorum.

olur kardeşim ama vizede sende sokmek zorunda kalırsın bilesin ;)

ya şimdi benim aracım yeni olduğu içinmi yoksa sağlık raporuyla aldığım içinmi bilmiyorum 3 yıl vize yok rahatım yani :D

Sifir araçlarda ilk muayene 3 yil sonra olur :) xenonlarida taktirabilirsin :)

heh tamam ozaman çok teşekkürler :)

Aynen sıfır binek araçlarda muayene 3 yıl sonra.Bende bu sebeple farları değiştirdim.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

xenonmu aldın abi ? bana arkadaşım hediye edecek birde korna alacak benim symbolün kornası motorsiklet kornası gibi hoşumuza gitmedi :D

xenonmu aldın abi ? bana arkadaşım hediye edecek birde korna alacak benim symbolün kornası motorsiklet kornası gibi hoşumuza gitmedi :D
Evet ben sisleri ,parkları ve iç aydınlatmayı led yaptım.Farlarda xenon. Sadece uzunlar kaldı ama aracı alalı 1 sene olacak kaç kere uzunları kullandın dersen 10 u geçmez :)

Evet ben sisleri ,parkları ve iç aydınlatmayı led yaptım.Farlarda xenon. Sadece uzunlar kaldı ama aracı alalı 1 sene olacak kaç kere uzunları kullandın dersen 10 u geçmez :)

aynen abi benimde kısalar xenon olacak yarın kısmetse. şehir içi çok geziyorum ben uzunlar önemli değil sisler desen açmaya korkuyoruz amcaların ne diyeceği belli olmuyor rahatsız olunca geçiriyorlar cezayı :D

Geri