Yeni Symbol Yol Bilgisayarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nedim83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nedim83

Nedim Şişmanoğlu, Clio 3 Extreme
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar,

Bugün sabah sponsorumuz İnanlar Otomotiv'e uğradım. Ramiz bey ile dünden görüşmüştük. Aracımı bilgisayara bağlayarak yol bilgisayarını 5dk. içinde aktifleştirdi. Artık yol bilgisayarı bilgilerim görünüyor. :) Ramiz bey sağolsun çok ilgilendi.

Hayırlı olsun. İnanlar Otomotive'de ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Güle güle kullan kardeşim...

Hayırlı uğurlu olsun ;)

hayırlı olsun :))

selamlar.. bende yeni 2014 1.2 16v 75 hp symbol joy aldım. salı günü teslim olcak. aldığım yerdeki satış temsilcisi göstergenin yanındaki yol bilgisayarını serviste 60 tl ye açtıklarını yani ortalama yakıt tüketimi gibi detaylı bilgiler için açılabileceğini söyledi. fakat aldığım bayinin servisinde olmadığı için başka bir servise yönlendirdi. bu işlem için gösterge panelini veya herhangi bir yeri söküyorlar mı ? orjinal yol bilgisayarında neler vardır , onu yaptırırsak artısı ne olur teşekkürler . bu arada forumda konuda açamıyorum ilgilendiğiniz için teşekkürler.

cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar

merhaba
öncelikle hayırlı olsun.göstergede herhangi bir sökme işlemi yok, torpido kapağının içindeki pc bağlantı soketi aracılığıyla aracın ECU'ne bağlantı yapılıp, kapalı olan parametreler açılıyor. Göstergenin tüm ışıkları bir kez yanıp söndükten sonra işlem tamamdır. Ben sponsorumuz İnanlar Otomotiv'de bu işlemi yaptırdım. 5 dk.sürüyo ve ücretsiz.

depoda kalan yakıtla gidilebilecek mesafe, anlık tüketim, ortalama tüketim, ortalama hız gibi standart yol bilgisayarı verileri görünüyor.

teşekkür ederim nedim bey cevapladığınız için , fakat satış temsilcisi dediğim gibi hem onlarda olmadığını hemde 60 tl olduğunu söyledi. gitmemi istediği serviste 50 km mesafede bana

Geri