Yerimi işgal eden RS

araç rs değil sanki 1.6 orjinal sunroofu var ayrıca kapı bantında da sanki 16v yazıyor gibi geldi bana 1.6 16v olduğu gibi.ayrıca rengi 1.6 clio renginde.aracın yanından geçerken arka frenlerine bakın disk frense rstir.sahibinden de ki rs orjinal rs renginde plakası vb idi ve onun sunroofu orjinal renault sunroofu değil,webastonun sunroofuydu.
referans olsun diye koyayım renkleri ayırt etmek açısından.
20tflf6.jpg
Aynen bende renge dayanarak RS değil demiştim

Leş Sport bu .d Belli hiç bir yeri düz durmuyor .d

sadece ön tampon Rs tamponu :eyv

RS lerin ön dingil mesafesi daha geniş bunun normal clio sport genişliğinde. Sport bu ama iyi benzetmiş, tampon, çamurluk, marşbiyellerle. :D

RS değil bu ayan beyan 1.6 bu renkten belli

zaten kapi bandindaki 16V yazisindan belli sport olduğuu

Clio Sport la, RS arasındaki farkı da öğrenmiş oldum :D eyvallah teşekkürler yorumlar için :)

araç rs değil sanki 1.6 orjinal sunroofu var ayrıca kapı bantında da sanki 16v yazıyor gibi geldi bana 1.6 16v olduğu gibi.ayrıca rengi 1.6 clio renginde.aracın yanından geçerken arka frenlerine bakın disk frense rstir.sahibinden de ki rs orjinal rs renginde plakası vb idi ve onun sunroofu orjinal renault sunroofu değil,webastonun sunroofuydu.
referans olsun diye koyayım renkleri ayırt etmek açısından.
20tflf6.jpg

pardon ben netbook dan baktım fotolar a renkleri tam göremedim sunroof u görünce vb sandım kusura bakmayın :D

1.6 sport gibi ama :) bılgımız yok tekerini indir bida çekmesin oraya :)

​Biz konuyu görene kadar gereken yorumlar yapılmış...:)

Geri