Yetkili Servis Devamlı Masraf Çıkartıyor

omeronerge

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Selam,

Geçen hafta küçük bir hasar için sizlere bilgi vermiştim. Aracı Yetkili Servis yapsın istemiştim. Fiyat çıkarmaları için aracı servise bıraktım ve en son 4000 TL masraf çıkartmışlardı. Ön tampon komple değişecek. Far ayakları kırık olduğu için onlar değişecek gibi gibi.

Bugün aradığımda ise yine bir artış olduğunu söylediler, radyatör de de arıza varmış. Panelde de arıza varmış.

Her aradığımda başka problemler çıkartıyorlar. Bunun altında bir pislik var mıdır?

Yada aracı ordan alsam İnanlar'a mı götürsem ne dersiniz? Yada Ne-Sa'ya mı götürsem?

Şu anda Avcılar Yurt Oto Renault Yetkili Servisinde arabam.

Teşekkürler.

Kaporta işlemlerini Sponsorumuz Ne-Sa otomotivde yaptırabilirsiniz.

Ömer Hocam

Sana yapılacakların listesini verebiliyorlarsa o listeyi alıp Bülent abi ile görüş derim.

İnanlarda onarımlarda indirim durumu varmı bilmiyorum. Sormak lazım.

Güray Hocam Selamlar, yok abi ben uyuz oldum bu YurtOto' ya, bugün gideceğim ve aracı Bülent Usta'ya çektireceğim.

Bilmediğimiz için midir nedir? Saçma sapan konuşmalar var. Her aradığımda rakam artıyor. Birde onlarda haber vermiyor. Ben arayınca söylüyorlar.

Bülent Usta ile de konuştum. Komple ön tarafı yaptırsan o rakam çıkmaz diyo haklı olarak.

Teşekkürler.

Yetkili servisin tamirle uğraştığını görmedim. Far ayakları kaynak yapılır hiçbir sıkıntısı olmaz. Tamponun durumunu bilmediğimden tam birşey söyleyemiyorum ama en kötü durumda olanlara dahi ızgara şeklinde metal destek veya spiral destek yapılarak üzerine tekrar plastik kaplanıyor ve gayet sağlam bir şekilde tamiri oluyor. Radyatör için ise detaylı bakılması lazım genelde tamir edilebiliyor ama ağır hasar almış olanlar olmuyor. Denemeyince birşey demek zor. Devamlı fiyat artıran ve size bilgi vermeyen yerlerden uzak durun.

Son durum nedir, aracını pardon paçanı kurtarabildin mi ? :)

Son durum nedir, aracını pardon paçanı kurtarabildin mi ? :)

:) kurtarıcam Mustafa abi, servis ile görüştüm, toparlatıyorum aracı, sonrasında ver elini sanayii :)

1700 lira fatura edilen ağır bakımını 900 liraya kendi ustama yaptırdım
yetkili servisler çok acımasız

Merhaba dostlar, Çanakkale deyim. Aracım hb megan 3 2012 model. 63.000 km de rutin bakım icin aracı servise götürmek istedim. Gitmeden önce randevu ve fiyat aldım. 600 Tl yag ve filtre bakım bilmem kaç nokta kontrolu falan. İnsana guven veren bir yaklasım. Tamam diyosun biraz fazla ama yetkili servis, veriyim o parayı adam gibi bakım yapılsın bari. Ama öyle olmadığını söylemeliyim.
1. Adamlar tam fiyatın bu olmadığını değişe bileceğini, 600 tl nin en az olduğunu belirtip ilk golü orda daha maça başlamadan atıyolar.
2. 4 yıl veya 80.000 km de değişmesi gereken parçalar yani triger. Su devir daim ve bilimum hikaye fiyat oldu sana 1.700tl
3. Haliyle hazırlıksız yakalanıyorsun.
4. Ben maçı erteledim. Doğruca tanıdığım bir ustanın yanında solugu aldım.

Geri