Yetmedi Doyamadılar Zamma Yine Geçirdiler Sessiz Sedasız Suss................

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
benzin7.webp

Irak'taki IŞİD krizinin ardından petrol fiyatlarındaki artış pompaya yansıdı. Bugünden geçerli olmak üzere benzine 10, motorine ise 12 kuruş zam geldi.

Zamlar bu geceyarısından itibaren geçerli olacak.

Zamlardan önce İstanbul Avrupa yakasında 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 5,02 TL'ydi.

25027256.jpg

Doymazlar verdikleri asgari ücret yoksulluk sınırı altında yaptıkları zamlar üst seviye zenginlik fazla söylenecek birşey yok.

Asgari ucrete hic zam yok hep almayi biliyorlar soylenecek cok sey warda iste......... ALLAHTAN bugun fullledim araci kar kardir :eyv :eyv

Çeyrek depo mazot var,şimdi gidip 45 litre mazot alsam yine bitecek,en iyisi evden çıkmamak diye bir espiri yapayım ama içimden edebildiğim kadar küfür edeyim...!

Çeyrek depo mazot var,şimdi gidip 45 litre mazot alsam yine bitecek,en iyisi evden çıkmamak diye bir espiri yapayım ama içimden edebildiğim kadar küfür edeyim...!

Abi çocuğun olmadığı yerde bağıra bağıra et rahatlarsın bu ne saçmalıktır resmen soygun hırsızlık.

Kapatmak lazım kontağı yeminle sırf bu yakıt sıkıntısından ev değiştirdim şimdi heryere yürüyorum :) ne diyeyim buna sebep olanları allaha havale ediyorum her kim sebep oluyorsa

Benzin Mazot Sigara Alkol ayakta tutuyor bu ülkeyi :) Rezillik...

babama söyledim fulle diye bakalım gidebilir inşAllah hala çalışıyor.

bizim milletimiz bişey yemeye meraklı hepinizden çok özür diliyorum...

İktidar partimiz secimden önce dağıttığı Türk kahvesinin parasını çıkaracak artık milletimiz bol bol içer o kahveden..

alıştık ya artık hissetmiyoruz sadece lafta kalıyor. mecburiyetimiz olduğu sürece gebeyiz 10 lira olsun düz hesap küsüratla uğraştırmasınlar ............

Geri