• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

Yol bilgisayarı kalan menzili göstermiyor

murataydın

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar. Problemim yakıt ikaz lambası yandıktan sonra menzili göstermemesi. İkaz lambası 110-120 km kadar bir menzil kalınca yanıyor, fakat yandıktan sonra kalan menzili hesaplamıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Farklı marka araçlarda yol bilgisayarı 0 km'ye kadar iniyor, bu bize mi özgü yoksa problem sadece benim aracımda mı?

Ayni olay bende de var abicim renault larin sanirim hepsi boyle :)

Yakıt İkaz Lambası Yandıktan Sonra Kalan Menzili Göstermiyor Benim Aracımdada Öyle...

Bütün Renault araclari ayni :)

Teşekkürler herkese. Bu saçmalık Renault'a özgüymüş demek. :)

Mazot almaya yönlendirmek için yapılmış olabilir. Yoksa biz macerayı severiz biraz. Son 1 metreye kadar kullanır onu da burda yazarız ))

Mazot almaya yönlendirmek için yapılmış olabilir. Yoksa biz macerayı severiz biraz. Son 1 metreye kadar kullanır onu da burda yazarız ))
Bir de yazandan erken biterse, ki çok normal, bilgisayarda daha 2 km gidebilecek görünüyordu, ben de kendimi ona göre ayarlamıştım deyip artık mahkemeye mi gideriz yoksa sayfalar dolusu burada yorum mu yaparız bilinmez :))

Renault Kadjar aracimdada ayni sikinti var maalesef

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bizim araclarda da ayni sikinti yok

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Clio 3 aracim benim de ayni sorun var. Aslinda sorun degil bence o kalan km lere uyup ta yolda kalinmasin diye alinmis bir onlem bence. Yoksa bize kalsa sonuna kadar gideriz eminim :)

Geri