Yol bilgisayarı ile radyo ekranını birleştirmek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zazum55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zazum55

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Megan 1 RTE arabacım var yeni aldım malum bazı fantastik projeler ile uğraşacağım misal ilk önce kapı açık ve kemer takmayinca çıkan ses olayını yapmayı düşünüyorum neyse
Başlık da belirttiğim olayı yapmak mümkün mü yani km ekranını radyo nun ekranından görmek

Kapı açık ve kemer ikazını yusuf bey yapmıştı.

Radyo ekranının göstergesi uygunsa yapılabilir ama bence km saatinin ordan değilde radyo ekranın orda değer okumak dikkat dağıtır gibime geliyor. Bence orayı Vefa nın yaptığı gibi navigasyon olarak değerlendirmek daha iyi olur.

"Kapı açık ikazı" ilgimi çekti link alabilir miyim?

video için teşekkürler de daha önce izlemiştim zaten onu örnek aldım kendime ki kolçak falan güzel videoları var malumsitede havaların ısınmasını bekliyorum yapmak için de
oil ok yazısı çıkmıyor yol bilgisayarında test modunda yazısı çıkıyor ama müşürden midir ki

bir soru daha 2001 megan 1 rte serisinde polen filitresi var mıdır kalorifer kumadan kolu da araç içi havalandırma tuşu yok da

Illaki vardir hocam. Bende 2000 rte var. Polen filtresi var

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

polen filtresi var kaputu açıp sol silecek kolunun altında bir yer var açılan kapak onu açınca polen filtresi yeri karşına çıkıyo

Geri