29 Eyl 2013 #21 AdnanSim T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Mar 2011 Mesajlar 577 Tepkime puanı 32 Puanları 0 Yaş 30 Geçmiş olsun abi,sorun çıkarmaz bir daha valeo candır
29 Eyl 2013 #22 *İstanbullu Çılgın Kangoocu-009, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,576 Tepkime puanı 12 Puanları 0 Kadir Salim' Alıntı: Cümleten teşekkür ederim . evet arabayı bıraktım ama güzelce kilitledim buji kablolarını söktüm yanıma aldım . İlk gelen otobüsle Havza'ya geldim . Sabah oldu , sanayiden yanıma yedek parçalarımı aldım megane ile yola çıktık 2 kişi . Bobini ve kablosunu takar takmaz çalıştı araba . Sorun bobindeymiş . Valeo aldım , birde kablosunu aldım taktım tamamdır . Genişletmek için tıkla ... Sevindim kanka geçmiş olsun tekrar
Kadir Salim' Alıntı: Cümleten teşekkür ederim . evet arabayı bıraktım ama güzelce kilitledim buji kablolarını söktüm yanıma aldım . İlk gelen otobüsle Havza'ya geldim . Sabah oldu , sanayiden yanıma yedek parçalarımı aldım megane ile yola çıktık 2 kişi . Bobini ve kablosunu takar takmaz çalıştı araba . Sorun bobindeymiş . Valeo aldım , birde kablosunu aldım taktım tamamdır . Genişletmek için tıkla ... Sevindim kanka geçmiş olsun tekrar