YST Çalındı! :(

UĞUR BAŞAR

Uğur Başar
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Dün akşam saat 18:30 da evimin önüne park ettiğim Aracımın, bu sabah işe gitmek için evden çıktığımda yerinde olmadığını gördüm.
Hemen 155'i arayıp durumu bildirdim. Ekip yolladılar ve işlem yaptılar. karakoldan yeni geldim artık oturup bekleyecekmişim. inşallah başına bir şey gelmeden bulabilirler.
En kötüsü herhangi bir olaya karışmadan bulunsa bari frown.webp

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun, tarif edilemez bir durum, Allah sizlere sabır versin. En kısa zamanda sıkıntısız ve sorunsuz aracınıza kavuşursunuz inşallah..

Geçmiş Olsun İnşallah Kısa Süre İçinde Sağ Salim Bulunur, İyice Azıttı Bu Sıra Bu Şerefsizler :sinirli

Pasta cila konusunu okuduktan sonra çalıntı konusunu görünce şaşırdım. :(
çok geçmiş olsun inşallah bulunur en kısa zamanda.
çalınma vakaları arttı.

Geçmiş Olsun İnşallah Kısa Süre İçinde Sağ Salim Bulunur, İyice Azıttı Bu Sıra Bu Şerefsizler :sinirli

evet daha yeni konuşmuştuk araçları çalınıyor diye.

Pasta cila konusunu okuduktan sonra çalıntı konusunu görünce şaşırdım. :(
çok geçmiş olsun inşallah bulunur en kısa zamanda.
çalınma vakaları arttı.

evet o kadar parlattık arabayı, akşamda depoyu doldurup park ettim.. sabah yok :(

Çok geçmiş olsun, tarif edilemez bir durum, Allah sizlere sabır versin. En kısa zamanda sıkıntısız ve sorunsuz aracınıza kavuşursunuz inşallah..

Teşekkür ederim. Hakikaten tarif edilemez bir şey.. çocuğun elinden oyuncağını almışlar gibi hissediyorum.. :(

çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağ salim bulunur.

Geçmiş olsun kardeşim,konuyu okuyunca moralim bozuldu,umarım çabucak bulunur aracın...

geçmiş olsun umarımm kısa zamanda bulunur

çok geçmiş olsun,daha geçen gün cila falan konusu vardı.üzüldüm gerçekten.inşallah tez zamanda canınızı sıkmadan bulunur

Geri