Yukarı Aşağı Direksiyon Ayarı Yukarıda Takılı Kalmış İnmiyor.!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan moğol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

moğol

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Dostlar gerçi aldığımda vardı ama sormak aylar sonra aklıma geldi.Benim laguna 1 in direksiyonu yükseklik ayarı yapan mekanizması çalışmıyor galiba.Yani direksiyonun altındaki o kolu çevirerek dik konuma getiriyorum yani kaldırıyorum ama direksiyonu ne yukarı aşağı ne ileri geri oynatabiliyorum sıkışmışmı benden önceki mi sabitlemiş yoksa arızalımı çözemedim be neden olur acaba naıl yaptırırız bunu çok pahalı olmasın yardımcı olursanız sevinirim.

Sıkışmış Olabilir Epey Ellenmediyse VD40 Sprey Yağ Sıkmak Lazım Açılır Bakarsın

o kolu aşağıya doğru sonuna kadar çektinmi? birde o şekilde kolu çekip biraz sert bişekilde direksiyonu sağa sola yukarı aşağıya doğru zorla bakalım takılma filan olmuşmu

Valaha abicim sprey nereye sıkılır bilmiyorum ordada sinyal silecek kolu falan elektrik bağlantılarına gelmesin.Birde o kolu çekiyorum sonuna kadar dik bir konum alıyor biraz zorlarsam kıracam diye korkuyorum neden yapar ki ya.

Valaha abicim sprey nereye sıkılır bilmiyorum ordada sinyal silecek kolu falan elektrik bağlantılarına gelmesin.Birde o kolu çekiyorum sonuna kadar dik bir konum alıyor biraz zorlarsam kıracam diye korkuyorum neden yapar ki ya.

​Bence Bir Servise Uğra Kolay Birşeyse Hallederler Değilse Nedir Onu Derler Zorlama Hiç

Sıkışmış olma ihtimali yüksek

durduk yerde ne sıkıştırırki bunu tesbih faan kaçmış olabilirmi birkaç kişi öyle dedi ama hiç inandırıcı gelmedi

hallettim dostlar ileri geri oynuyormuş

hadi gecmiş olsun.

Geri