Yurt dışı yedek parça süresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan recepk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

recepk

Kayıtlı Üye
34-İstanbul
Merhabalar 3 gün önce tatil dönüşü Adana Pozantı yolunda aracım tüm uyarı ışıklarını yakıp istop etti çekici ile Mersin de bulunna yetkili servise götürdük yapılan çalışmada manifoltta bulunan işi ve basınç dengeleyeci sensörü bozulduğunu söylediler parça ulkede Yok yurt dışından gelecek ne kadar sürecek bilmiyorlar konu hakkında bilgisi olan yurtdışından parça beklemiş olan üyelerin yorumlarını ve yaşamış oldukları süreçle ilgili bilgi verirlseler mutlu olurum

Merhabalar 3 gün önce tatil dönüşü Adana Pozantı yolunda aracım tüm uyarı ışıklarını yakıp istop etti çekici ile Mersin de bulunna yetkili servise götürdük yapılan çalışmada manifoltta bulunan işi ve basınç dengeleyeci sensörü bozulduğunu söylediler parça ulkede Yok yurt dışından gelecek ne kadar sürecek bilmiyorlar konu hakkında bilgisi olan yurtdışından parça beklemiş olan üyelerin yorumlarını ve yaşamış oldukları süreçle ilgili bilgi verirlseler mutlu olurum
Benimde 3 hafta önce eller sebest beyni arıza yapmış. 2024 model Megane. Fransa da bile hazırda yokmuş, üretilip gönderilecekmiş. 3 hafta önce bugün sipariş geçildi ama hala tık yok. Fransa üretim faturalandırmadan sistem de görünmüyormuş. Daha çok beklerim gibi ama hayırlsı. En azından servis ikame araç verdi. Şu an için problem yok ama kendi aracın gibi olmuyor. Parçanız stoklarda varsa erken gelebilir ama yok sa maalesef en az 1 ay sürer. Ortalama 2 ayı bulur. Tabi benim tahminim ama inanın çok araştırdım, ve çabuk gelmeyeceğine karar verdim. Sizinki inşallah en kısa sürede gelir

Benim de araştırmalarım Fransa ile maillesmelerim ve edindiğim sonuçlara göre 1.5 2 ayı bulabiliyormus dediğiniz gibi bende ikame araç aldım ama inanın aklım hep kendi aracımda ben İstanbul'da yaşıyorum aracım mersinde şuan her ne kadar araç konusunda mağdur edilmesekte bu parça teminatı 2025 gibi bil yılda ulaşım lojistik ve teknolojinin bu kadar hızlı olan zaman dilimin de bir oarcanin bu denli uzun süre bekletilmesi kesinlikle doğru değil umarım benim ve sizin gibi bu durumda bekleyen tüm kullanımların sorunları ihtiyaçlari en kısa sürede çözülür.

Benim de araştırmalarım Fransa ile maillesmelerim ve edindiğim sonuçlara göre 1.5 2 ayı bulabiliyormus dediğiniz gibi bende ikame araç aldım ama inanın aklım hep kendi aracımda ben İstanbul'da yaşıyorum aracım mersinde şuan her ne kadar araç konusunda mağdur edilmesekte bu parça teminatı 2025 gibi bil yılda ulaşım lojistik ve teknolojinin bu kadar hızlı olan zaman dilimin de bir oarcanin bu denli uzun süre bekletilmesi kesinlikle doğru değil umarım benim ve sizin gibi bu durumda bekleyen tüm kullanımların sorunları ihtiyaçlari en kısa sürede çözülür.
Nasıl bir maillleşme yaptınız nereye yazdınız cevap olarak ne verdiler acaba. Benim aracım gsr2 olduğu için parça daha çok yeni ve bırakın Türkiye ve Frsnsa yı nerdeyse Dünya da yok.... buradaki bazı yedek parçacılara sordum böyle bir parça numarasından haberleri bile yok....yani süreç çok çok uzadı başka bir yerden tedarik edelim desek o da yok.... hayırlısı

Renault grup france sayfası var oradan yazdım geri dönüş yani sadece Fransa için çalıştıklarını ama benim durumumu gerekli yerlere bildirildiğini söylediler ama parça üretme ve gönderme süreçleri çok saçma uzun sürüyormuş yani sonuç olarak beklemekten başka çaremiz kalmıyor.

• Beğen
Tepkiler: Megane5151.
Geri