Ziftten Kurtulmanın En Pratik Çözüm Yolu ( Kendi yöntemimdir :)

*Gökhan42

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş

Uygulama : GokhanAksakal

Son düzenleme:
videoda sorun var izleyemedim ama bim den alınan mavi paket ıslak mendilin ziftleri çıkardığına gözlerimle şahit oldum :)

Video'da Veya Verilen Linkte Sıkıntı Var ...

videoda sorun var izleyemedim ama bim den alınan mavi paket ıslak mendilin ziftleri çıkardığına gözlerimle şahit oldum :)

Video'da Veya Verilen Linkte Sıkıntı Var ...

Videoyu yenı yukledim. işleniyor o yuzden sadece ben iizleyebiliyorum. uygulamayı ben yaptım . bi kac dakika sonra denerseniz seyredersiniz..

ustad boyaya zarar vermez değil mi, ben de deneyecem haa

Ben çok beğendim başarılı bir uygulama olmuş , anlatımda gayet güzel , tüm taşıt kullanıcıları için çok güzel bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık .

PEki sıcağı sıcağına uygulamamı yapmak gerekiyor ?

Ben çok beğendim başarılı bir uygulama olmuş , anlatımda gayet güzel , tüm taşıt kullanıcıları için çok güzel bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık .

PEki sıcağı sıcağına uygulamamı yapmak gerekiyor ?
FArketmiyor yıllansada cıkartır kadirim.

Beyaz Vosvagen Caddy'e bişey olmadı .. Garantisi yok . Ama Gaz yagıda aynı işlemi yapıyor boyaya zararı yok.

yenilik iyidir, teşekürler bilgilendirme namına. Yukarıda notunuda geçmişsin "GARANTİSİ YOK" diye, duyarlılığın için teşekkür ederiz...:eyv

gelelim etkisine, olay yeni lakin sinek ilacı kimyasalları oto boya üstüne etkileri kısa ve uzun vadede nedir bilmiyorum. bu nedenle yeni olaylarda ilklerden olmayı istemem:) gökhan arkadaşımız kendi arabasında öncülük yaptı. ben yinede denenip bilinen gaz yagından şimdilik vazgeçmezdim.:)

güzel bir uygulama olmuş. ilacın tatbikinden sonra yıkama yapılacağından boyada zarar verici bir etki oluşturacağını sanmıyorum. gazyağına iyi bir alternatif.emeğinize sağlık.

Geri