ZLZ nin Barzo performans filtre kiti herkese yeter...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi makara geçtiniz, aytuğ benden çok eğlenmiş belli...Bir dahakine onu 40 beygir düşük bir arabayla beklerim, ona ne sardıdırım allah bilir. Sayın seyirciler, gördüğünüz üzere benle yarışan herkes gariban, motor contaları yanık, yok barzo sistemler...Bir lord öğrenci Evren, herşeyi orjinal takar, motul yağ kullanır. Halen de iddia ederim, ki elimde de videoları var. ZLZ coupe BF coupe'den daha iyi yürümüyor. Neredeyse aynılar, beni geçtiği videolar, ki 2 tane birincisinde vites kaçırdım, burakdinler şahidimdir. Yani anlattığım şey şu, aramızdaki farklar pilotajdan kaynaklanan farklar yoksa arabalar arasında fark yok. Kimsenin kupa aldığı, verdiği yok...Konuşan motor güçleri ve torklar...Benim samimiyetime göre yorumları çok da abartmadan yaparsak sevinirim. Sonuçta, ne olursa olsun arkadaşlık hudutları dahilinde esprilerimizi yapmamız gerektiğini unutmayalım. Bu site beni geçenleri videolarıyla kaynıyor. Bir kere alınganlık yapmadım, bu konuda ne kadar geniş ve kompleksiz olduğumu çoğu kişi bilir. Ama bu düzeydeki genişliğimi fırsat bilip, sınırlarımı da zorlamamak az biraz aymazlık değil mi?. Espri yapılır ve hatta sonuna kadar beraber yaparız(örnek konu: tahtelbahir'e açık davet by SLC) ama hakaret olmaz. Diğer bir çok sitede sadece lahana lafına, kompleksli adamların birbirlerine öldüresiye girdiklerini duyarsınız (ki bu onların düzeysizliği) son olarak demek istediğim şu ki; sadece specleriniz barzo kalsın, yansıttığınız kişilikler değil...Hürmetler, sevgiler...