Clio 4 Ses Sistemi

takemehome

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
24 Nis 2015
Mesajlar
5
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
39
Herkese merhaba,

Geçen hafta clio 4 icon 90 bg ateş kırmızı bir araç aldım. Önceki aracıma güzel bir ses sistemi yaptırmıştım. (Eski araç grande punto 2009)
Şimdi o ses sisteminden çıkıp fabrika çıkışlı ses sisteminde müzik dinlemek pek tatmin etmiyor açıkçası (Kulaklar biraz şımarmış :eek:).
Yeni yaptıracağım ses sisteminde nelere dikkat etmeliyim? Hangi hoparlörleri tavsiye edersiniz? Bagaja hangi bassı almalıyım? Amfi vs.. Orjinal teypi sökmek istemiyorum açıkçası ama ne kadar gücü kaldırabilir? Gibi sorularım mevcut. Clio 4üne tesisat yapmış arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum.

Teşekkürler.
 

takemehome

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
24 Nis 2015
Mesajlar
5
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
39
Anlaşıldı bu forumdan yardım beklememek gerek :) bomboş..
 

asiata

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
7 Şub 2014
Mesajlar
43
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
39
Arkaaşım benim aracım joy paketti dikkat ediceğin hususlar kendinden ateşlemeli deck dönüştürücüler var ondan alıcaksın biliyosundur fabrikasyon teyiplerde anfi çıkışı yok.....ve anfinin ateşleyicisini teyibin arkasında iki tane cak var biri kolonların olduğu geniş cak birde elektrik olan cak var ordan tesisatı yapn usta anfiye ateşleyici için ince bi kablo var onu çekicek ve aküyü kartı takmadığın sürece anfi elektrik çekerek kullanmıcak kartı takınca teyibe giden elektrikle anfin aktif olucak çıkarınca kartını kapanıcak tüm tesisatın....
Alıcağın malzemeri kendin ayarlarsın artık mid takımı anfi deck dönüştürücü anfi tesisat kablosu anfiye Y kablo bagaja marifetli bi bass benim tavsiyem jbl 20 cm 800 walt.....benden bukadar sorucağın olursa alıntı yaparak sor haberim olsun.....saygılar.......
 
Üst