Bir Gencin Aşırı Hız Zevki ve Yitip Giden 2 Masum Can !!!

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
12,738
Tepki puanı
530
Puanları
113
Yaş
55
rizede_trafik_kazasi_1_olu_1_yarali13676037240_h1021946.jpg


Rize'de hız yapan üniversite öğrencisi genç, 2 eltiye çarptı. Kazada 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

Rize'de üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Samet T.'nin kullandığı otomobil, hız sonucu kontrolden çıkıp 41 yaşındaki Zemzem Karali ile eltisi 40 yaşındaki Meryem Karali'yi altına alıp sürükledi. Kazada Zemzem Karali olay yerinde öldü, Meryem Karali ise ağır yaralandı.

Kaza, Kavaklı Mahallesi yolu üzerinde saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi öğrencisi 22 yaşındaki Samet T.'nin kullandığı 53 KA 889 plakalı otomobil, iddiaya göre hız sonucu kontrolden çıktı. Otomobil, yol kenarında yürüyen Zemzem Karali ile eltisi Meryem Karali'ye çarptı.

İki kadını altına alıp sürükleyen araç yaklaşık 70 metre gittikten sonra durabildi. Kazada Zemzem Karali olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Meryem Karali ise kaza yerine çağrılan ambulansla Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinden koşarak ayrılan sürücü Samet T. ise Cumhuriyet Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Zemzem Karali'nin cesedi Rize Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Kaza sonrası olay yerine gelen Zemzem ve Meryem Karali'nin çocukları gözyaşlarına boğuldu. Ailenin yakınları yolda daha öncede uyarmalarına rağmen önlem alınmadığını belirterek tepkilerini dile getirdi.

 

mhurat

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
9 Ara 2012
Mesajlar
1,047
Tepki puanı
10
Puanları
0
Yazik yaa birisi topraga gitdi biri yasam mucadelesi veriyor digeride parmakliklar ardina suclu kim =HIZ
 

Htmakina

Hakkı TAM, ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
8 Nis 2013
Mesajlar
9,332
Tepki puanı
527
Puanları
0
Yaş
58
Şimdi o gençte pişman olmuştur yaptığına ama iş işten geçti artık. Allah geride kalanlara sabır versin. Zor bir durum gerçekten.
 

doctor

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
15 Nis 2013
Mesajlar
480
Tepki puanı
5
Puanları
0
Artık günümüzde nedendir bilinmez herkes hız meraklısı. Şehir içi dahil hız kurallarına uyduğunuz zaman diğer sürücüler tarafından sürekli selektör veya korna ile uyarılıyorsunuz. İnsanlar artık kurallara uyanlara hatalı gözü ile bakıyor. Kimsenin kimseye saygısı kalmadı trafikte artık eskisi gibi.
Adam gibi denetleme olsa özellikle İstanbul trafiğindeki şoförlerin en az %60 ı sınıfta kalır. Eğitim şart diyorum, özellikle aile içi eğitim.
Ölen merhumeye Allah'tan rahmet, yaralı olana da acil şifalar dilerim...
 
Üst