Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: emniyet kemeri ikaz sesi

acilcagri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür / Beğen

Alıntı excoupe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ustanın dediği gibi ötmemesi imkansız. servisde pasif hale getirtmiştir, senden önceki sahibi

servisin işi değildir bu. güvenlik sistemlerine yönelik bir müdahaleyi yapmıyorlar. airbag iptali gibi mesela. ya dandik bi sanayide iptal ettirdi, ya sigortasını çıkardı, ya da kablosunu kesiverdi bence.

acilcagri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür / Beğen
    o ön camdaki resimler de emniyet kemeri uyarı resimleri değil hocam. airbag'i kemerle kullanın resimleri. bir de aklıma geldi hocam siz söför tarafımı ötmüyor diyortsunuz yolcu tarafı mı ötmüyor? eğer öyleyse sadece şöför öter bizde toyota gibi değil...

Gökhan KELEŞ
    gkhnkls - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür / Beğen
    Alıntı FuRiouS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya benimkide araba 1. vitesten 2. vitese gectikten sonra ötmeye baslıyor yani sürekli 1. viteste gitsem ötmüyor niye acaba ?
    hızla alakalı 20km olması lazım...

Teşekkür / Beğen
    Alıntı gkhnkls Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hızla alakalı 20km olması lazım...
    bilmiyorum usta olabilir yani 1. vitesten 2. vitese atınca baslıyor ötmeye bende 1. vitesten 2. vitese atarken devir aralklarım kısadır yani en yüksek 2000 devirde 2 ye atarım arabayı yeni calıstırıp gidiyosam.

Alıntı excoupe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    belirli bir hızdan sonra ötmeye başlar... 10 km/s hızı geçince cayır cayır ötmeye başlıyor benimki senin vites değiştirme aralığın muhtemelen 10 km/s veya fabrika verisinden (ötmek için gereken hız) önce değiştiriyorsundur vitesi
    olabilir usta ben en yüksek 2000 devirde attırıyorum 2 ye yeni calıstırdıysam motoru bende diyrum niye 2 ye atınca ötüyor bu namussuz meger km/s denmiş hiç aklıma gelmemişti sagol abi

excoupe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür / Beğen
    Alıntı FuRiouS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilmiyorum usta olabilir yani 1. vitesten 2. vitese atınca baslıyor ötmeye bende 1. vitesten 2. vitese atarken devir aralklarım kısadır yani en yüksek 2000 devirde 2 ye atarım arabayı yeni calıstırıp gidiyosam.

olabilir usta ben en yüksek 2000 devirde attırıyorum 2 ye yeni calıstırdıysam motoru bende diyrum niye 2 ye atınca ötüyor bu namussuz meger km/s denmiş hiç aklıma gelmemişti sagol abi
    Rica ederim kardesim

Selim--TRABZON
    Selo61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür / Beğen
    Koltuğun kenarında emniyet kemer tokasının girdiği yerin kenarından aşşağıya ince bir kablo iner.O kabloyu kesmiş olabilir,onada bir bak istersen.

Teşekkür / Beğen
    Alıntı acilcagri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o ön camdaki resimler de emniyet kemeri uyarı resimleri değil hocam. airbag'i kemerle kullanın resimleri. bir de aklıma geldi hocam siz söför tarafımı ötmüyor diyortsunuz yolcu tarafı mı ötmüyor? eğer öyleyse sadece şöför öter bizde toyota gibi değil...
    valla hiç birşey ötmüyor ne yazık ki...

Teşekkür / Beğen
    Alıntı Selo61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koltuğun kenarında emniyet kemer tokasının girdiği yerin kenarından aşşağıya ince bir kablo iner.O kabloyu kesmiş olabilir,onada bir bak istersen.
    sabah ilk işim o olacak teşekkür ederim...

Teşekkür / Beğen

2013 sembol de emniyet kemer ışığı yanmıyor kemeri takmama rağmen,onların bir jakı varmış nereden nasıl kontrol edebilirim bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmisimiz acaba rica etsem

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler