Aldığım yakıtı gösterge göstermiyor! yardım lütfen!

hatayı 2. kez yapıyor ilkinde benzinciye kızmıştım herhalde koymadı diye günahına girmişim:) bu kadar sık mı olacak acaba bu durum? deneyeceğim..

Bence o benzinciyi değiştir katkı maddesini çokmu koyuyorlar nedir:aytuğ

ahahh abi 2 farklı shell istasyonu:)

Elimde Megane3 servis kitabı var oradan kontrol ettim, Megane ve Scenic 3'te halen şamandıra mevcut.

Elimde Megane3 servis kitabı var oradan kontrol ettim, Megane ve Scenic 3'te halen şamandıra mevcut.
Muhtemelen bizimkinde de vardır laguna 3 de de değişik bir sistem varmış...

Hocam çok geçmiş olsun. İlk defa böyle birşey duydum. Hemen servise götürmelisiniz daha fazla zaman kaybetmeden

Hocam çok geçmiş olsun. İlk defa böyle birşey duydum. Hemen servise götürmelisiniz daha fazla zaman kaybetmeden
Teşekkürler abi dayanamadım sabah depomu fullettim sorun kalktı gibi görünüyor 170 tl daha aldı gösterge şimdi ful gösteriyor bakalım bitsin tekrar yaparsa doğru servise götüreceğim teşekkür ederim hepinize...

şamandıra rızalı olabilir çok geçmiş olsun

Bu durum benim'de başıma geldi Servise gittim Pc yardımı ile Reset atıldı akaryakıt alırken aracı stop etmemiştim bundan dolayı takılı kalıyor ibre..

şamandıra konusunu bilemiyorum ancak yakıt dibe vurupta 20-25 tl lik yakıt aldıgınızda ibre yerinden oynamıyor illa çeyrek depoyu gormesi lazım bi anda ibre fırlıyor bunu test ettim ancak çokta sorun olarak gormedim.

slm..aynı şey benim başımada geldi,yapılacak şey kartı yuvada bırakarak yani kontak açıkken yakıt almamak..kartı yuvadan çıkartın depoyu fulleyin sorun düzeliyor..fakat fullemek şartıyla..

Geri