Clio 4 1.2 Rölantide Titreme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan milic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

milic

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar arkadaşlar.2015 model clio 4 1.2 joy aracımda rölantideyken bariz bi titreme ve hırıltı var.boştayken 600 rpm civarında rölanti.debriyaja basınca rölanti biraz yükseliyor ve titreme vs gidiyor.fren pedalında dahi hissediyorum titremeyi.havalar soğudukça bu durum iyice arttı.sebebi nedir?normal bi durummu acaba? aracım 12000 kmde

Merhabalar arkadaşlar.2015 model clio 4 1.2 joy aracımda rölantideyken bariz bi titreme ve hırıltı var.boştayken 600 rpm civarında rölanti.debriyaja basınca rölanti biraz yükseliyor ve titreme vs gidiyor.fren pedalında dahi hissediyorum titremeyi.havalar soğudukça bu durum iyice arttı.sebebi nedir?normal bi durummu acaba? aracım 12000 kmde
merhaba bendede aynı araçtan var 3,5 yıldır bende bu şekilde kullanıyorum ilk zamanlar takıyordum kafaya ama sonradan üzerinde durmamaya başladım aracımla 60.000 km yaptım gayette memnunum istereniz servise sorun ama bir sorun oldugunu düşünmüyorum ben

Başka fikri,düşüncesi olan varmı arkadaşlar

0.9 tce benim aracım. Aynı sorun bende de var. Genelde hava soğukken yapıyor. Bu geçirdiğim 4. Kış olacak. Alıştım artık dert etmiyorum :)

0.9 tce benim aracım. Aynı sorun bende de var. Genelde hava soğukken yapıyor. Bu geçirdiğim 4. Kış olacak. Alıştım artık dert etmiyorum :)

3 silindirli araçlar genelde rölantide titreyerek çalışır.Bu bazı araç modellerinde hissedilir,bazı araç modellerinde hissedilmez !

Geri