Clio 4 arka koltuk aydinlatma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkhn55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gkhn55

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhabalar.3 gun once 2017 clio icon 1.2 edc 120 bg alarak araniza katildim.Arka koltukta aydinlatma olmadığını fark ettim.7 aylık bir bebegim var ve 1 hafta sonra uzum bir yolculuga çıkıcam ve bu da sorun. Arka koltuk aydinlatma sorununa cözumlerinizi bekliyorum.

Herkese merhabalar.3 gun once 2017 clio icon 1.2 edc 120 bg alarak araniza katildim.Arka koltukta aydinlatma olmadığını fark ettim.7 aylık bir bebegim var ve 1 hafta sonra uzum bir yolculuga çıkıcam ve bu da sorun. Arka koltuk aydinlatma sorununa cözumlerinizi bekliyorum.

daha önce bir arkadaş makyajsız kasadaki ön lambanın aynısından alıp tavanın arka kısmına takmıştı.. o araçta da güzel durmuştu ancak sizin aracınızdaki tepe lambaları ledli tipten (benimki de öyle) ve lambanın şekli gereği oraya takılması mümkün değil maalesef. ancak metnin altında paylaştığım resimdeki universal tip lambalardan alıp. sağ ve sol yana taktırabilirsiniz rahatlıkla.. devresini de döşeme altından öndeki lamba ile senkronize çalışacak şekilde ayarlatırsanız probleminiz çözülmüş olur. buradaki en büyük handikap hangi lambayı takacak olursanız olun tavan döşemesinin kesilecek olmasıdır. Kesmeden sadece led şerit tarzı şeyler döşeyebilirsiniz, o da arabayı pavyona çevirir benim gözümde, yine de sizin kararınız elbette. bu kesim işini kendiniz de yapabilirsiniz ancak en sağlıklısı bir oto döşemeciye yaptırmanızdır. kesim esnasında yapacağınız bir hata, sizi tüm tavan döşemenizi değiştirmek zorunda bırakabilir. bahsettiğim ürün hem kalıcı hem de sağlıklı olacaktır ve her şeyden öte orijinal gibi duracaktır. döşemeciye ve ardından oto elektrikçisine uğrayarak yarım günde halledebilirsiniz. içine de led ampül takarsanız ön taraf ile tam uyumlu bir aydınlatmanız olur.

örnek resim;
rBVaEFcyo7WAQ9HyAACHqKiWLJk251.webp
Bu ürünler vw araçlarında kullanılıyorlar çoğunlukla. sanayilerde çok rahat bulabilirsiniz.

Geri