Clio 4 Siparişi Verdim Sorularım Var

Okan Oktay Yurdakadim

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arabanın siparişini verdim önümüzdeki hafta içi bir aksilik çıkmazsa teslim alacağım fakat bazı çekincelerim var.

Aldığım araç 1.5 dci 90 bg, bu aracın performansı nasıl olur bilemiyorum. 1.3 multijet puntodan daha performanslı olur sanırım. Yada 1.5 dci duster dan daha çabuk hızlanır galiba.

yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle hayırlı olsun yeni aracınız. Punto hakkında bir bilgim yok lakin Duster ile kıyaslarsak aradaki ağırlık farkından dolayı Clio 4 daha seri bir araçtır.

Son düzenleme:
motor seçiminiz kesinlikle mantıklı ben daha önce 1.3 multijet motor kullandım 1.5dCİ motor kesinlikle daha seri artı 220 tork yerinde bir karar olmış

Allah utandırmasın Kazasız cezasız güvenli sürüşler dilerim..

SAMSUNG S4 Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

Hayırlı olsun.

şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın aracınızı. hızlanma ve ivmelenmede tork ön plana çıkar. 90bg 220 tork dci motor clio4 kasasını çok rahat taşır. kullanınca puntoya göre farkı anlıyacaksınız. 1.3 multijete göre dci motor alt devirlerde bile size farkını hissettirecektir. ekstra olarak daha az yakar, klima açınca puntoya nazaran daha az çekişten düşer

hayırlı olsun güle güle kulllanın

Hayırlı olsun. Allah tez zamanda kavuşturmayı nasip etsin.

bende aldım yolda çok seri bir araç olduğu dikkat çekiyor.kullandığınız zaman bu seriliği ve rahatlığı fark edeceksiniz. hayırlı olsun

1.3 mjetten sonra 1.5dci porsche gibi gelir :)

Geri