Clioma Veda Zamanı

Hayırlısı olsun kardeşim,piyasa değerinde saymışlar...

Değerinde fiyat çıkmış .

Gelecekte ne gibi araç var

Çok büyük geçmiş olsun allah korumuş sizi ve ailenizi. Hatırlatmak istemem nasıl ama mıcırda nasıl kaydınız ani fren falanmı ? yada hızlımı girdiniz ? bizlerede tecrübe olsun acaba esp olsa işe yararmıydı ?

2 Hafta önce Allah gencinden versin ESP olmasaydı bugün hayatta olmuyacağımı çok iyi biliyorum konu ile ilgili konuyu kısa sürede açacağım Onur abi

Konuyu açtığım an Seni etiketliyeceğim..

:( :( :(
Çok büyük geçmiş olsun allah korumuş sizi ve ailenizi. Hatırlatmak istemem nasıl ama mıcırda nasıl kaydınız ani fren falanmı ? yada hızlımı girdiniz ? bizlerede tecrübe olsun acaba esp olsa işe yararmıydı ?

geçmiş olsun :( k.b.yeni gördüm... allah korumuş

:(
2 Hafta önce Allah gencinden versin ESP olmasaydı bugün hayatta olmuyacağımı çok iyi biliyorum konu ile ilgili konuyu kısa sürede açacağım Onur abi

Konuyu açtığım an Seni etiketliyeceğim..

:( :( :(

Allah korusun kardeşim aman dikkat et :(

Kardeşim geçmiş olsun. Telefonlarda görüşüyorduk ama arabanın bu halini görmemiştim. Bu konu da nasıl olduysa benim dikkatimi çekmemiş. Allah beterinden korusun ve çoluk çocuğunu sevenlerine bağışlasın.

Aracının değerini umarım almışsındır. Çok yakın zamanda uğrayacağım yanına inşallah. Tekrar geçmiş olsun.

Değerinde fiyat çıkmış .

Gelecekte ne gibi araç var
Epey uğraştım kaskoyla. Megane, scenic tarzı araçlara bakıyorum.

Sağolasın Allah razı olsun. Yolun kenarı mıcırlıydı, mıcıra düşünce arkayı sağa attı, hızım 90 km/h.dı. Çok hızlı değildim.

Geri