Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
merhaba 2016 icon aracima niken marka led taktım hem uzun hem kısa.1 senedir kullaniyorum yağışlı havalardada cok iyi cok memnumum.isterseni bilgi amacli resim atabilirim size aksam farları açıpMerhabalar.
2015 model icon marka mercekli farlarım kısa farlarda ciddi yetersiz kalıyor. İlk aldığımda üzerinde orijinal halojen farlar vardı. Ben yetersiz olduğunu düşündüğüm için alttaki xenon farları taktirdim. Ancak hala aynı konudan müzdaribim. Orijinal olanın da xenon da şiddeti çok düşük kalıyor. Görünen alanı yeteri kadar aydınlatmıyor. Uuzun yolda yanımızdan bir araç geçtiğinde (eski-yeni model farketmeden) onların far şiddetleri benim aracımınkinden çok daha baskın geliyor Daha doğrusu benim farlarım yetersiz kalıyor. Uzun farlarımda bir problemim yok.
Bunun sebebinin mercek olabileceğini düşünüyorum.
Ancak gerçek sorunu ve çözümünü bilmiyorum. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Bana ne önerebilirsiniz?
merhaba 2016 icon aracima niken marka led taktım hem uzun hem kısa.1 senedir kullaniyorum yağışlı havalardada cok iyi cok memnumum.isterseni bilgi amacli resim atabilirim size aksam farları açıp
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
muanede sıkıntı olmuyor pişman olmazsınız montajda basit 3 tork vidasi var farları az ileri almak gerekiyor.Teşekkürler aslında bende bu dolar kuru gümrük vergisi olaylarından dolayı yurt içinden bir ürün nasıl temin ederim derken niken markasına denk geldim. Sanırım bende buna yöneleceğim çünkü başka bir alternatif bulamadım.
Muayne ile ilgili sıkıntı olmuyor sanırım.
muanede sıkıntı olmuyor pişman olmazsınız montajda basit 3 tork vidasi var farları az ileri almak gerekiyor.
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün bir kaç yere sordum. Satan herkes sadece satıyoruz montaj yapmıyoruz diyor Bu kadar iş bilmezlik görmedim. Önüne gelen garage açtı tek yaptıkları iş cam filmi çekmek
Alacağım bir tane bende internetten. Montaj işi başa düştü