Fluence ön panjura polis ışığı taktırmak....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murat26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

murat26

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
bfdgsas

Son düzenleme:
bikaç yerde gördüm.ön panjura mavi kırmızı ışık taktırmışlar.araba sanki diplomat arabası gibi görünüyor.o ışıkla gitsek acayip havalı gibime geldi.yaptırmak sizce uygun mu_

Yaptiran Çok Ama Yasak , Yapanada Yaptiranada Ceza Var :eyv :eyv

çakar lambalar güzeldir ancak polis yakaladığı anda cezası vardır yakalanmadan kullanırım dersen yaptır gerçekten makam aracı gibi duruyor herkes yol veriyor :) :)

Bende yasak diye biliyorum.

Ben sizin gibi takan insanlara, resmi plakalı geçiş üstünlüğü olmayan çakar lambalı arabaların hiçbirine yol vermiyorum.siz bir görevemi gidiyorsunuzki geçiş önceliği istiyorsunuz? Demekki bu tarz kınadığım insanlar bu forumda da mevcutmuş

Ben sizin gibi takan insanlara, resmi plakalı geçiş üstünlüğü olmayan çakar lambalı arabaların hiçbirine yol vermiyorum.siz bir görevemi gidiyorsunuzki geçiş önceliği istiyorsunuz? Demekki bu tarz kınadığım insanlar bu forumda da mevcutmuş

Kesinlikle katılıyorum, bunlar yüzünden kime yol verip vermeyeceğimizi şaşırdık. O ışık bir aksesuar değil önce bunun bilincine varın bence.

iPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bikaç yerde gördüm.ön panjura mavi kırmızı ışık taktırmışlar.araba sanki diplomat arabası gibi görünüyor.o ışıkla gitsek acayip havalı gibime geldi.yaptırmak sizce uygun mu_

Yapılacak her şeyin kurallar doğrultusunda ve çevreye zarar vermeyecek içerikte olması ,hem sizin hem de çevrenizdeki insanların yaşam standartları açısından önem arz etmelidir.

Bildiğim kadarı ile;
Yetkisiz olarak çakar lamba ve siren takanlar hakkında 2918 sayılı karayolları trafik kanunu 71. maddesi hükümlerince cezai işlem uygulanmaktadır.
Mavi kırmızı ışık veren lambaları yetkisiz olarak araçlarında kullanan sürücülerin yer,zaman ve araç plaka bilgileri detaylı olarak 155 polis imdat ihbar hattına bildirmeniz durumunda gerekli cezai işlem uygulanır.
Bu cezai işlem ise;
Para Cezası + Aracın bağlanması + Ceza puanı olarak belirtilmektedir.

görsel farklılık, dikkat çekme ve kişisel hobinizi uygulama adına olabilir. fakat...

.... maceraya girmeye?? her trafik ekibi önünden geçerken ki rahatsızlığa?? muayenede veya kazaya karışma durumunda çıkacak pürüzlere?? diğer sürücüler ve yayalara rahatsızlık vermeye?? maddi cezaya?? değer mi??

ben yapmam, yakın çevremde nazım geçen hiç kimseye de yapmasını öneremem...

Son düzenleme:
ben şahsen görevli olmayıp çakar lamba takanlara, merceksiz fara xenon takanlara ve abartı egzos takanlara fena sıyıttırıyorum. Kimse kimsenin hakkına tecavüz etme hakkı yoktur. benim özgürlüğümün başladığı yerde senin özgürlüğün biter.

Geri