Kalorifer kutusu 2.ye değişecek...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kangoo yu sabah servise bıraktım,şimdi aradılar antifiriz için turuncu renkte ısrar etmiştim,MAİS yeşil antifiriz gönderiyormuş,torpidonun içine yalıtım keçesi takılmasını istemiş ve sabah götürmüştüm,onu halletmişler sağolsunlar,ilk değişimde geri takmayı unuttukları bazı şeyleri takmışlar arabaya akşama teslim edecekler inşallah...

Hadi hayırlısı ustam, akşam aracı aldıktan sonra yapılan işlemleri ve sonuçlarını paylaşırsan çok memnun olurum.

Bu arada yalıtım keçesini siz mi götürdünüz?

Evet kadeşim,keçeyi ben götürdüm,Bağdatlılar Servis Müdürü Ünal Bey fotoğrafları çekmiş,akşam telefona aktarıcaz servisteyken,gece eklerim siteye...:eyv

Valla Usta'm, Kangoo konusunda idolümsün :eyv Tam manasıyla seninki gibi olmasa da senin projelerin ve paylaşımların ışığında ufak tefek bir şeyler yapıyoruz kendi çapımızda. İnanır mısın, senin açtığın konu başlıklarını belli aralıklarda tekrar tekrar okuyor, acaba ben ne yapabilirim diye düşünüyorum. Bu keçe işinin de faydasını görürsen kalorifer kutusu için gittiğimde (üşyoruz reyiz :pislik) ben de taktırmak isterim. :cool:
Haberlerini bekliyorum ustam.

Bir de keçeyi nerden ve nasıl temin edebiliriz?

İlk değişimde kalorifer kutusunun üzerinde olması gereken izalasyon malzemesini koymayı unutmuşlar,birkaç vida eksikmiş,onları tamamlamışlar sağolsunlar.
Keçe işe yarayacakmı bende bilmiyorum fakat yaklaşık 0.7 mm kalınlığında bir keçe bu mutlaka işe yarayacaktır...:eyv

İlk değişimde kalorifer kutusunun üzerinde olması gereken izalasyon malzemesini koymayı unutmuşlar,birkaç vida eksikmiş,onları tamamlamışlar sağolsunlar.
Keçe işe yarayacakmı bende bilmiyorum fakat yaklaşık 0.7 mm kalınlığında bir keçe bu mutlaka işe yarayacaktır...:eyv

Bende keçe koymayı düşündüm fakat ben gidene kadar servise torpidoyu filan takmışlardı.. Dedim nasılsa bi daha bozulcak o zaman taktırırım :D :halay

Bende keçe koymayı düşündüm fakat ben gidene kadar servise torpidoyu filan takmışlardı.. Dedim nasılsa bi daha bozulcak o zaman taktırırım :D :halay

İlk seferinde bende yetişememiştim...

Hadi Hayırlı Olsun Diyelim Şimdiden Usta Garantiden Ücretsiz Değişiyor Değil Mi ?

Evet Haydar,garantiye soktular sağolsunlar...:eyv

Geri