Kalorifer kutusu 2.ye değişecek...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
​İnşallah kardeşim...:eyv

Kangoo'yu 209 Nisan ayında aldım. 14 ekim 2009'da kalorifer kutusu değişti, 14 ekim 2010'da yine kalorifer kutusu değişti, 2 ekim 2011'de yine kalorifer kutusu değişecek dediler ve sipariş verdiler. Renault servisindeki arkadaşlar "10 gün erken geldin" diye espiri yaptılar.
Ön konsol 3.ye çıkarılıp takılacak buna bozuluyorum.

Geçmiş olsun,3.ye değişim olması kötü,inşallah bizimkilerde sorun çıkmaz...

Kangoo'yu 209 Nisan ayında aldım. 14 ekim 2009'da kalorifer kutusu değişti, 14 ekim 2010'da yine kalorifer kutusu değişti, 2 ekim 2011'de yine kalorifer kutusu değişecek dediler ve sipariş verdiler. Renault servisindeki arkadaşlar "10 gün erken geldin" diye espiri yaptılar.
Ön konsol 3.ye çıkarılıp takılacak buna bozuluyorum.

​Daha Çok Değişir Manuelden Şaşmamak Lazım

bende de aynı sorun var 1.5 seneden beri, güçlü bi yapıştırıcı ile işi çözmüştüm ama şu sıralar yine sapıtmaya başladı. 2. ye 3. ye değiştiriyorlar iyide garanti bitince ne yapıcaksınız. 500-600 lira nalet kutu. mevzuyu yapan iki tane küçücük dişli. en iyisi o dişlileri cnc de metal yapmak. ömür boyu sıkıntı çıkartmaz.

Bendekinin garantisi bittikten sonra 2.ye ücretsiz değişti,tekrar olsa yine değiştirileceği söylendi,isterlerse değiştirmesinler...

Bendekinin garantisi bittikten sonra 2.ye ücretsiz değişti,tekrar olsa yine değiştirileceği söylendi,isterlerse değiştirmesinler...

bu iyi olmuş yoksa verilecek para değil iki dişli için. Açıkcası bende fransaya ciddi anlamda bir mail atmayı düşünüyorum. Belliki hatalı bir parça ve her nekadar kullanıma bağlıda olsa bunun parasının kullanıcıdan çıkmaması gerekiyor. Hoş bir cevap alabilceğimi düşünmüyorum ama fransızca yazsam belki kaale alırlar.

bu iyi olmuş yoksa verilecek para değil iki dişli için. Açıkcası bende fransaya ciddi anlamda bir mail atmayı düşünüyorum. Belliki hatalı bir parça ve her nekadar kullanıma bağlıda olsa bunun parasının kullanıcıdan çıkmaması gerekiyor. Hoş bir cevap alabilceğimi düşünmüyorum ama fransızca yazsam belki kaale alırlar.

Hatalı Parça Diye Zaten Garanti Bitmiş Olsada Değiştiriyor Renault Bu Çok İyi Bence Yoksa Garantin Bitti Kardeşim Buyur Fatura Diyebilir Diğer Firmalar Diyor

​İstersen Çince yaz onlar anlar kardeşim...:eyv

[ı]sanırım benim kalorifer kutusunda da problem var bayramdan sonra gidecem servise 27 derecede güzel ısıtıyor ama 26 ya alınca soguk hava üflüyor forumlarda hızla 15 e indir sonra 27 ye çıkar diye okumustum denedim almustu ama sımdı gene gıttı önceden dreceyı manuel olarak düsürünce sigortaların oldugu yerden tık tık dıye ses gelıyordu dıkkat ettım sımdı gelmıyor acaba sigorta ile alakalı olabılırmı?[/ı]

Geri