Forumun gözü aydın [emoji16] Bir süre frenlemede dikkatli olunArabam muayeneden geçti, herkese çok teşekkür ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumun gözü aydın [emoji16] Bir süre frenlemede dikkatli olunArabam muayeneden geçti, herkese çok teşekkür ederim
Forumun gözü aydın [emoji16] Bir süre frenlemede dikkatli olun
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Şimdi merak ettiğim bu el freni muayeneden geçtiği şekilde kullanılsa ne olur? Neden ayarlarını bozuyorsunuz, tüvtürk onay verdiyse sorun yoktur diye düşünüyorum.
bende onu merak ediyorum...
benimkinde sorun yoktu...ben çok yukarda tutuyo diye fabrika ayarını bozdurdum...
dalgınlıkla yarım çekerim araba kayar diye..
3 dişle tütuyor şimdi...her zaman tel gergindir bence..
redfox nerdesin ustat
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Şimdi merak ettiğim bu el freni muayeneden geçtiği şekilde kullanılsa ne olur? Neden ayarlarını bozuyorsunuz, tüvtürk onay verdiyse sorun yoktur diye düşünüyorum.
Tüvtürkte geçtiği şekilde kullansa teller gergin olduğu için balatalar disklere sürtme yapacak ısınıp tekerleğin tutuşmasına bile sebep olabilir.
en attaki büyük yay el freni yayı...
benim anladığım o yay, teli çekerek eski haline getiriyor...
o yayın gergin olması...sadece el freni teline fazladan baskı yapar...ve kopmasna ne olabilir...
başka da bişey olmaz...
hatta olumlu yanı: kışın balatalar kampanaya yapışmaz...çekme kuvveti artacağından...
yanlış mıyım ustat..
el freninni ayarlarken o telin gerginliğine bakarak ayarlanmalı da...nerede öyle ustalar ))
göz karar çevir dur))
Telin gergin olması senin arabanla giderken hem gaza hem frene hafiften basmakla aynı şey. Sürekli böyle gidersen 5-10 km balatalar tutuşur.
ustat , tel gergin olunca balata, kampanaya sürtecek diye bişi yok ki...
benimkisi öyle..
gergin ama balata ile kampana birbirine değmiyor....
tamam... çok hızlı gidersen tutuşur...her gün yavaş yavaş sürsen, erimez mi balata..bence erir ))