Megane Coupé: tamponu sürttüm yardım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan croman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun pasta ve rütuşla geçebilir bence gerek yok

geçmiş olsun pasta ve rütuşla geçebilir bence gerek yok
armağan arkadaşımızda aynısını söyledi ama pasta ve rütuşu biraz açsanız yani orası yapıldıkdan sonra sarı renk olmayacakmı macun gibi renkmi kalacak
kime gidecem peki ben direk boyacacıya gittim. pasta rütuşu kim yapar?

armağan arkadaşımızda aynısını söyledi ama pasta ve rütuşu biraz açsanız yani orası yapıldıkdan sonra sarı renk olmayacakmı macun gibi renkmi kalacak
Burdan belli olduğu kadarıyla boya kazınmış, pasta cila fayda etmez oraya.Boyanacak, lakin serviste lokal boya yapıyor bilginiz olsun ben serviste lokal boya yaptırdım tamponu.Eğer ustanın yapacağı iş güzelse fiyatta bi anormallik yok bana göre, uygun.

Geçmiş olsun, o kadar yer için boyatmaya gerek yok rötujla halledilebilinir..

geçmiş olsn

Gidip biraz arcın renginde boya yaptıracaksın, boyayı ince fırça ile o hasarlı yere süreceksin araçla aynı renk olacak yani macun gibi değil..

şimdilik birşey yaptırmayacam çok teşekkür ederim yinede abilerim.

Pasta çek makine ile.Sonra rötüşla.Sonra gene pasta çek rötüşün fazlalıklarını alcak derecede.Kurusun gene rötüşla ve son kez gene pasta çek orası görünmez hal alır. Geçmiş olsun

Bu işi çok büyük oranda halleder belli bile olmaz gibime geliyor..bi masrafı da yok, rötuş boyasına herzaman gerek var zaten pasta da para değil...önce bunu dene derim armağan güzelce anlatmış, yok beğenmezsen boyatırsın ama avuç kadar yer için 60TL çok bence....

Bu işi çok büyük oranda halleder belli bile olmaz gibime geliyor..bi masrafı da yok, rötuş boyasına herzaman gerek var zaten pasta da para değil...önce bunu dene derim armağan güzelce anlatmış, yok beğenmezsen boyatırsın ama avuç kadar yer için 60TL çok bence....
aynen murat abi banada fazla geldi tamponbu her zaman tehlikede en basiti taş geliyo boya atıyo şimdilik pastayla dursun sonra komple boyatırım.

Geri