Ben bir kaç yerdede duydum senin dediğin gibi logonun ortasında deniliyor ama bu resimdeki farklı senin bagajdaki logoda olan kamerali halıyle paylaşman mumkun mu resım
bu orjinal kamera değilki arkadaşlar... ben mi yanlış biliyorum benim aracım direkt kameralı geldi.. kamera bagaj üzerindeki logonun tam ortasına hafif aşağı yönlü bakacak şekilde yerleştirilmiş durumda.. arkadaşların da dediği gibi 30-40 tl lik kameraya ne diye o kadar para istiyorlarki.. aynı kamerayı dışarıda montaj dahil max 100 tl ye taktırırsınız.. tavsiyem yeni cliolardaki gibi taktırın. hem yuksekte olduğundan daha fazla görüş alanı sunuyor hem de plakanın orası acayip derecede çamur kaplanıyor yağmurlu havada.. benim önceki aracımda tampona takılmıştı.. kışın günde 3 defa kameranın önünü sildiğimi bilirim.. kamera standart bir üründür yeni makyajlı kasa clionun kamerasını yedek parça olarak getirtip taktırabilirsiniz kanımca.. neticede soket aynı soket.. hem böyle emanet durmamış olur hem de daha az çamur olur..