Turkey_Basarsoft 2019.10

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mtahag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dosyalar stabil yaklaşık 30 km civarı denedim.dde0c5e57640e7f1bcf4ade6b821d06a.webp47f76db41cc72ae07a3cda6ab15ee696.webp

Ekli dosyalar

• dde0c5e57640e7f1bcf4ade6b821d06a.webp
    dde0c5e57640e7f1bcf4ade6b821d06a.webp
    19.2 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
Teşekkürler.

Clio 4 aracıma yetkili serviste multimedya taktırdım necvox marka takılıyormuş. Naviextras uygulamasını kullanmam söyleniyor orda da bu harita güncellemesini veriyor fakat burada açılmış olan yolu hala tanımıyor acaba bir şey yapmam mı gerekiyor harita yüklemesini yaptıktan sonra?

Bir hayır sever lgu uzantılı dosyası yapıp paylaşsa ve herkez nasiplense.

Clio 4 aracıma yetkili serviste multimedya taktırdım necvox marka takılıyormuş. Naviextras uygulamasını kullanmam söyleniyor orda da bu harita güncellemesini veriyor fakat burada açılmış olan yolu hala tanımıyor acaba bir şey yapmam mı gerekiyor harita yüklemesini yaptıktan sonra?

Hocam ben de bu cihazı merak ediyordum. YouTube da video bulamadım. Cihazın hızından memnun musunuz? Kaç liraya taktırdınız?
Sizin cihazın içinde Google haritalar olması lazım. Niye gömülü harita yüklemek istiyorsunuz?

Hocam ben de bu cihazı merak ediyordum. YouTube da video bulamadım. Cihazın hızından memnun musunuz? Kaç liraya taktırdınız?
Sizin cihazın içinde Google haritalar olması lazım. Niye gömülü harita yüklemek istiyorsunuz?

Merhaba cihazı 3900'e taktırdım servisinde. Cihaz iyi fakat gece ekran parlaklığını kısma özelliği bence düzgün çalışmıyor elle kısmak-açmak gerekiyor tek yaşadığım sıkıntı şu an için bu. Diğer android cihazlarla farkı yok hemen hemen aynı teknik detay isterseniz onları da paylaşabilirim. Ekstra edindiğim bilgilere göre bunlar yeni gelmiş (arkadaşım 2.el 2018 clio aldı onda da necvox var 0 alınınca takılmış fakat onun android sürümü 4.4.4 ve ana menü tasarım vs farklı benim cihaz sanırım 6.0.1 ve eskilerde kumanda oluyormuş emin değilim ama yenilerde kumanda olmadığı söylendi) ve ayarlarda bende hep şifre istiyor aynı mı cihazdan cihaza değişir mi bilmem fakat alıp da şifreden ayarlara giremeyen olursa mesaj atabilirler söylerim. İçinde igo haritalar mevcut (zaten ana navigasyon uygulaması olarak bu ayarlı geldi) (esse grup diye geçiyor açılışta öyle yazıyor farkı var mı bilmiyorum ama dedikleri gibi güncelleyince başarsoft güncellemesi yapıyor) tabiiki google maps de mevcut veya herhangi başka bir navigasyon da yüklenebiliyor fakat ben igo haritaları daha çok beğendim. Normalde de google maps kullanmıyorum yandex kullanıyorum fakat yandex cihaza artık ağır mı geldi yoksa bilerek mi yaptılar bilmem ama kasma yaptı cihazda.

Yok mu şu dosyayı lgu'ya çevirip hayır duamızı alacak bir hayırsever? Elimden gelse de ben yapabilsem.

Kurulumu nasıl gerçekleştiriyoruz ?

Geri