- Konuyu Başlatan
- #31
- Katılım
- 5 Kas 2011
- Mesajlar
- 308
- Tepkime puanı
- 12
- Puanları
- 0
- Yaş
- 41
yay takınca muayenede sorun olmuyoda kesince gider yapıyolar arıza çıkartıyolar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karadüzen bursa tayfası adamlar kolay yoldan çözümü bulmuşlar biz taktık yayları halen havada sonunda bende kescem kasıklara kadar indircemabi biz orjinalini 1,5 tur kestikmi yetiyo bize çamurluğa dayanıyo bu arada aramıza hoşgeldnz![]()
yay takınca muayenede sorun olmuyoda kesince gider yapıyolar arıza çıkartıyolar
Yok öyle bişey...git sök bu yayları diye gönderiyorlar...şanslı istisnalar var tabi ama bizim Semih (smhdrk) haricinde ben yayla geçen bilmiyorum, geçemeyen (kendim dahil) çok biliyorum...bu arada beni geçirmedikleri yaylar TÜV onaylı![]()
Karadüzen bursa tayfası adamlar kolay yoldan çözümü bulmuşlar biz taktık yayları halen havada sonunda bende kescem kasıklara kadar indircem![]()