Kangoo ses sistemi

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan celal-x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

celal-x

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
9 May 2011
Mesajlar
11
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
34
Arkadaşlar artık orjinal teyp tat vermediği için sistemi güçlendirmek istedim ve umduğumdan daha güzel oldu.
Yaptırmadan önce kafama takılanlar birincisi teyp seçimi(aracın gösterge paneli turuncu olduğu için mavi ve kırmızı gibi renklerin pek göze uyum sağlamayacağını düşünüyorum veee gerisini aşağıda anlarsınız ),hoparlör yeri (arka).. vede direksiyon kumandası iptal olması.

İlk olarak teyp subwoofer çıkışlı ve renk meselesi ve sonunda pioneer 3450ub karar verdim.(50 li serileri biliyorum)
Arka hoparlör yeri medefe ve tam istediğim gibi oldu forumda uygulayanlar vardı oradan gördüm.
Direksiyon kumandası iptal oldu ama çokta önemli değil olmasada olur.
Amfi arkadaki ovallere ve subwoofere bağlı öndeki 10 cm kolonlar direk teybe bağlı.
Teyp her türlü renk kombinasyonuna girebiliyor aklınıza hangi renk gelirse hepsi.

f25dm.jpg



f25wq.jpg


f25xm.jpg


f25xt.jpg


f25yy.jpg


f25zn.jpg
f25zx.jpg
f260n.jpg
f2613.jpg

f26c4.jpg
 
Son düzenleme:
hayırlı olsun güzel olmuş
 
teybin renkleri güzelmiş.. Güle güle kullan..
 
Kardesim hayırlı olsun... güzel çalışma olmuş... bu arada oval hoparlörden ses almada sorun oluyormu...azalma gibi ?
 
Kardesim hayırlı olsun... güzel çalışma olmuş... bu arada oval hoparlörden ses almada sorun oluyormu...azalma gibi ?

ses olarak bence hiçbir sorun yok çok tatmin edici.Sadece hoparlör basını çok açınca yüksek seste sert vuruyor sesi boğuyor gibi.Bası kıs açabildiğin kadar aç hiçbir bozulma olmadı.
 
Forumda birisinden aldım bende kumanda modülünü sanırım teyibinde 3,5mm w/r input mevcut,sende alıp kumanda kolunu aktifleştirebilirsin.

 
Evet, forumda birisi pioneer için kumanda modülü satıyordu. Alınabilir.
Hayırlı olsun. Arkadaki mdfleri çok şık buluyorum.

Amfiyi nereye yerleştirdiniz?
 
amfi sağ ön koltuğun altında markası ads 8000.4 basslar çok etkili ses %25 civarı aynalardan arkası gözükmüyor titreşimden :)
 
hayırlı olsun güzel bir tesisat olmuş direksiyon kumandasının iptal olmaması için ne yapmak gerek ?
 
Geri
Üst