yaaaa..bende yukarıdaki yorumları okuyunca ortalama 7 yakanları bravo bana bir bayan olarak iyi düşürmüşüm değerleri demiştim

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaaaa..bende yukarıdaki yorumları okuyunca ortalama 7 yakanları bravo bana bir bayan olarak iyi düşürmüşüm değerleri demiştim![]()
7.8 lerden 6.5 lere kadar düştü ortalama yakıt tüketimim. Aracınız 7500 km lere gelince yüzünüzü güldürecek seviyelerde olacaktıryaaaa..bende yukarıdaki yorumları okuyunca ortalama 7 yakanları bravo bana bir bayan olarak iyi düşürmüşüm değerleri demiştim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Benimde yakıttan yana çok sıkıntım oluyor özellikle sabahları 3-4 derecelerde işe gitmek zorunda kaldık geçen hafta .Aracın üstü buz tutmuş haldeyi bununda büyük etkisi vardır kesinlikle ama kısa zamanda düzelmesi umuduyla ; bir soruda benden arkadaşlar full depo kaç km yapıyor 1.2 - 120 hp EDC
aracınız 45l benzin almaktadır. Kabaca bir deposu 200tl civarlarında dolmaktadır. benim aracımda sizinkiyle aynı motora sahip ve 1 depo ile sadece ş.içi 650km gidebilmektedir. bu rakam ş.arası 720-750 km lere çıkabilir. ekstra 80tl de yaklaşık yarım depo yapar ki 1000 km gayet doğal yakalanabilir. Hatta motor 10000km lere gelince o rakamı ş.içi de yakalayabilirsiniz.280 tl lik benzin kullandım geçen ay toplam 1000 km lik yol yaptım. Bir depo kaç lt alıyor bilmiyorum..benim aracım 1.2 16V 75 bg