1.2 joy ile yakıt analizi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan trk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

trk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar. clio4 1.2 joy manuel.. 2013 model arabamla 1 ay içinde 4 kez uzun yola çıktım. her seferde yol bilgisayarını sıfırladım ve yakıt analizi yaptım. bunları sizlerle paylaşmak istedim

kütahya- bursa , bursa- kütahya . gidiş dönüş ortalama tüketim 5.5 lt /100 km şehir içi dolaşma dahil 4 kişi
kütahya- ankara , ankara-kütahya . gidiş dönüş ortalama tüketm 5.5 lt/ 100 km şehir içi dolaşma dahil 3 kişi
kütahya-eskişehir, eskişehir-kütahya gidiş dönüş ortalama tüketim 5.4 lt/ 100 km şehir içi dolaşma dahil 2 kişi
kütahya- istanbul sadece gidiş ortalama tüketim 5.4 lt/ 100 km şehir içi dolaşma yok 2 kişi

Önde kış lastikleri mevcut. yeri geldi ekonomik kullandım. yeri geldi benzine acımadım. ve bu tüketimler ortaya çıktı. nasıl değerlendirirsiniz bu tüketimler normal mi ? fazla mı ? teşekkürler ( fabrika verisi 4.7 lt / 100 km )

Son düzenleme:
Şehir dişi biraz fazla gibi ben neredeyse sizin şehir dişi tüketimi Istanbul içi alıyorum. 5.7-5.9 arası değişiyor. Gerçi sizin kullanımınıza da bağlı biraz yeri geldi baatim demişsiniz. Ama aracınız manuel bir de ben de otomatik fluence var. Şehir dişi kullanımım şakın kullanımda 5.0 altına Nadire'n de olsa iniyor ama uzun yolda 5.5 altı yakıyor benim araç.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şehir dişi biraz fazla gibi ben neredeyse sizin şehir dişi tüketimi Istanbul içi alıyorum. 5.7-5.9 arası değişiyor. Gerçi sizin kullanımınıza da bağlı biraz yeri geldi baatim demişsiniz. Ama aracınız manuel bir de ben de otomatik fluence var. Şehir dişi kullanımım şakın kullanımda 5.0 altına Nadire'n de olsa iniyor ama uzun yolda 5.5 altı yakıyor benim araç.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sizin aracınız da benzinlimi ? benimki atmosferik benzinli bildiğiniz gibi. yorumunuz için teşekkürler eğer diğer arkadaslarda fazla oldugunu düşünüyorsa bi servise uğramam gerekecek galiba

sizin aracınız da benzinlimi ? benimki atmosferik benzinli bildiğiniz gibi. yorumunuz için teşekkürler eğer diğer arkadaslarda fazla oldugunu düşünüyorsa bi servise uğramam gerekecek galiba

Bana normal geldi açıkçası arabada min 2 kişi var yukunuzde vardır muhtemelen kış lastikleri de yakıt değerlerinde önemli etken oluyor arada da gaza yüklendim diyosunuz ister istemez klimada açma durumunuz olmuştur illaki şehir icinede çoğu zaman girmissiniz bence normal değerler 5.4/5.5 bu durumlarda.

Değerli arkadaşlar yorumlarınızı okuyorumda hayal gibi geldi bana alınmayın yazdıklarınız doğrudur ben 2016 makyajlı kasa 1.2 75 bg benzinli araç aldım kasım ayında aracım şu an 1230 km de aracım 10 litrenin altına hiç düşmedi hep10 ve 12 litre arası yakmakta 4 kış lastiği var ankara trafiği şehir içi kullanıyorum satın aldığım bayiyi aradım bana dediği şu motor açılmadığı ıcın 10 bin bekleyin varmı bu konunun aslı astarı

Hep 1 kişi ve en çok 2 kişi binilen bir araç ağırlık sorarsanız

Değerli arkadaşlar yorumlarınızı okuyorumda hayal gibi geldi bana alınmayın yazdıklarınız doğrudur ben 2016 makyajlı kasa 1.2 75 bg benzinli araç aldım kasım ayında aracım şu an 1230 km de aracım 10 litrenin altına hiç düşmedi hep10 ve 12 litre arası yakmakta 4 kış lastiği var ankara trafiği şehir içi kullanıyorum satın aldığım bayiyi aradım bana dediği şu motor açılmadığı ıcın 10 bin bekleyin varmı bu konunun aslı astarı

enterasan değerler allah kaza bela vermesin

uzun yolda kaç km hız ile sürüyorsunuz önemli olan bu . Bu arabanın motoru pamuk ipliğinde 90 km hız ile tek kişi 4,6 litrede gördüm 120 km hızla tek kişi 7 litrede kullanıcıya çok bağlı durum

evet uzun bir aradan sonra şehir içi yakıt tüketimim 7.1 litreyi buldu sonunda şunu keşfettim eski kullandığım araç vites geçiş ile clio arasında dağlar kadar fark varmış 1650 km sonra bunu anladım sonunda clio 4 spor vites mantığı var bunu kavrayınca 6.5 veya 7.1 litre arası kullanmaya başladım ankara trafiğinde sanırım 5 litre 5.5 litre yapabilirim gibi geldi ama trafik yoğun denicez bakalım

Geri