Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Araç 10.000km'de ve tam 2 lt yağ eksiltmiş. Servis normal olduğunu söyledi. Başına gelen var mı? 20.000 bakımına kadar servise gitmeseydim yağ bırakmayacaktı herhalde.
Yag yakma degilde yag eksiltme diyelim hocam cunku sifir araclarda motor randimanina gelene kadar ki surecte (rodaj dedigimiz olay ) yag eksiltmesi normal sik sik kontrol etmek eksiklik varsa ilave etmek gerekir sanirsam dizel araclardada 5w 40 yag kullaniliyor
Yag yakma degilde yag eksiltme diyelim hocam cunku sifir araclarda motor randimanina gelene kadar ki surecte (rodaj dedigimiz olay ) yag eksiltmesi normal sik sik kontrol etmek eksiklik varsa ilave etmek gerekir sanirsam dizel araclardada 5w 40 yag kullaniliyor
Asil sikinti benim arac 1.5 dci, bende boyle bi sorun yok. 8000 km de arac ilk aldigim yag seviyesinde cizgide. Anlamadim ben bu isi. Yag eksiltmesi lazim degilmiydi [emoji849]
Asil sikinti benim arac 1.5 dci, bende boyle bi sorun yok. 8000 km de arac ilk aldigim yag seviyesinde cizgide. Anlamadim ben bu isi. Yag eksiltmesi lazim degilmiydi [emoji849]
her arac yapıcak dıye bısey yok hocam yanı normalde eksıltmez ama sıfır araclarda ozellıkle 4 bın ıla 5 bın arasına kadar kontrol altında tutmak gerekır bakmak gerekır eksılttıgı gorulurse bu olay normaldir takvıye yapılmalıdır