• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

1.5 dci subab sesi gibi ses.

M.yildizili

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba , aracımı yeni aldım. 1.5 dci Megane 4, 90hp motor soğukken daha belirgin oluyor. 1. Vitesde. 2 çektiğim de devir düşük iken gaz verdiğim de 1 2 sn kadar tık tık tık gibi bir ses geliyor motordan. Bu sese hiç dikkat eden oldu mu ? Müsait bir ara videosunu da çekip eklemeye çalışacağım. Bu ses sebebi ne olabilir ? Yaşayan oldu mu ?

dediğiniz sesi anladım bunu bende şirket aracında yaşıyorum oda 90lık 1.5 dci. 1. viteste rölantide giderken 2ye takıp biraz gaz verdiğimde çıkıyor bahsettiğiniz ses.
Merhaba , aracımı yeni aldım. 1.5 dci Megane 4, 90hp motor soğukken daha belirgin oluyor. 1. Vitesde. 2 çektiğim de devir düşük iken gaz verdiğim de 1 2 sn kadar tık tık tık gibi bir ses geliyor motordan. Bu sese hiç dikkat eden oldu mu ? Müsait bir ara videosunu da çekip eklemeye çalışacağım. Bu ses sebebi ne olabilir ? Yaşayan oldu mu ?

Peki, sizce neden var bu ses ? Sente sorunu mu ? Veya başka bir problem mi ?

sente olsa çekiş düşüklüğü yaşanırdı. devirsiz kalıp gazı açtığımız için yüke biniyor sanırım. motorda herhangi bir problem olduğunu sanmıyorum
Peki, sizce neden var bu ses ? Sente sorunu mu ? Veya başka bir problem mi ?

Teşekkür ederim. Kafama takılıp duruyor sürekli.

Geri