Eğer Aracı Daha Almadıysan Bence Hiç Alma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayberkcim Araba çok eski araba değil 2004 model bunu yarın birgün satması var arabanın sol tarafıyla oynanmış diyor tabiki 2009 2010 model arabalardada oynanan parçalar var ama yarın satacağın zaman satamıyorsun bunu sende biliyorsundur.. Ki bu araç birde 1.9 dizel![]()
benim araba 10 takla attı kafadanda duvara mı çarptı?
Yav benim içinde yok boya takıntısıAma millet öyle demiyor boya varsa kazalıdır diyor
Hem benim anlatmak istediğim elden zor çıkarması yoksa arabanın sağ tarafı boyandı diye almazlar demiyorumya
![]()
İşte bu zihniyet yüzünden boya takıntıları var türkiyede.Yurtdışında boyanan araç daha makbuldürboya dert değil ee ben dolu nedeniyel tavanımı boyattım.Taş izlerinden dolayı kaputumu boyatcam.E şimdi benim araba 10 takla attı kafadanda duvara mı çarptı? Yoo arabanın boyası 10 üzerinden 10 bi bakan bir kez daha bakıyor
![]()
E bende diyorum ki tavan boyalı o zaman hiç almazlarkaput boyalı hiç almazlar
neyse boya o kadar dert değil araç park halinde iken gelip çarpmıştır biri gösterin kaportacıya oynama varmı direkler sağllammı gerisi mühim değil.Ama dizel 1.9 mantıklı değil bence 1.6 16v LPG li çok daha ekonomik olur sonuçta 1.9 dizelin vergiside ağırdır