o zaman adam sana takla açmışsın diyemezNeyse konu uzuyor alıcısına hayırlı olsun diyelim
![]()
İstiyosa desin yol orda başka araba mı yok

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zaman adam sana takla açmışsın diyemezNeyse konu uzuyor alıcısına hayırlı olsun diyelim
![]()
İstiyosa desin yol orda başka araba mı yokbeni bağlamaz.Fotorafları elimde boyacımın dükkanı belli.Kaportacımın yeri belli gider konuşur.Araba satarken dürüst olcan en iyisi o yok abi bilmiyodum yok ben 2 parça boyalı diye aldım ayağına yatmıcan.Benim arabamın her parçasında boya olucak yakında
o yüzden sıkıntı yok alan alır almıyana araba çok piyasada
İstiyosa desin yol orda başka araba mı yokbeni bağlamaz.Fotorafları elimde boyacımın dükkanı belli.Kaportacımın yeri belli gider konuşur.Araba satarken dürüst olcan en iyisi o yok abi bilmiyodum yok ben 2 parça boyalı diye aldım ayağına yatmıcan.Benim arabamın her parçasında boya olucak yakında
o yüzden sıkıntı yok alan alır almıyana araba çok piyasada
sLm arkadaşlar bende 2003 megane 1.9 DTİ alize var ve cok memnunum konforuna görüntüsüne seriLiqine ve yakıt cımrıLiqine dicek yoqtur tavsiye ederim ama senin aLmayı duşunduqun aracın km. baya fazLaymış 200.000km motr gdıyo dye bıLıyorum ustaLar oyLe soyLuyo yani